No dobre, hity sú tu iné a asi neprekonateľné parodickou pesničkou, ktorá kritizuje najnovšie a „najšpičkovejšie“ Apple produkty. Aspoň sa tu ale ukazuje, že napríklad aj nová technológia klávesnice, použitá pri všetkých nových MacBookoch môže mať svoje problémy. Tomuto hovoríme vydarená kritika! 

Pesnička

Internet je plný šialeností a pri jeho scrollovaní sa určite nevyhneš niečomu, pri čom sa pozastavíš a povieš si „ako ho toto do čerta mohlo napadnúť“. Reč je aj o autoroví nového hitu, „I Am Pressing The Spacebar and Nothing IS Happening“. Nová pesnička nemá len parádnu melódiu ale aj úžasný a veľmi jednoduchý text, ktorý spomína aj pomôcky ako vytrasenie klávesnice, či vyfúkanie stlačeným vzduchom. Nič však nepomáha a po stlačení medzerníka sa nič nedeje. Dôvodom sú nové klávesy, ktoré sú omnoho menšie ako na predošlích MacBookoch. Po ich stlačení cítiš, aký je v nich obrovský rozdiel.

Problém potom je, že pokiaľ sa pod ne dostane nejaká tá špina, je už celkom náročné, dostať ju von. Výsledkom môže byť to, že klávesnica skrátka nereaguje na to, čo jej prikážeš a to je obrovský problém. Autor tohto videa to teda vyriešil po svojom a nerozhodol sa o tom napísať na Reedite ale vytvoril rovno parodickú pesničku, ktorú si možno aj zaspievaš (minimálne ak ťa s novým Macom stretne podobný osud ako tohto používateľa). No a ako tomu celému vlastne zamedziť?

Skús nemať nad iPhonom svoju reštauráciu a pokiaľ budeš jesť, jedz nad tanierom, nie nad klávesnicou. Rovnako tak cementáreň a podobne nie je úplne ideálne prostredie na jeho každodenné používanie. MacBook sa viac hodí napríklad do kancelárie, kaviarne a podobne. Ak sa ti už aj niečo podobné stane, vyskúšaj servis, tam by ti už mali poradiť. Každopádne za toto dielo dávame obrovský palec hore, dávaš ho aj ty? 🙂

Prečítajte si tiež  MacBook Pro 16" dostane procesor Intel Core i9 s Turbo Boostom na 5,3 GHz.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.