iPhone SE 2022 64GB Midnight + ZÁRUKA!


Predaj · Bačkovík · 20.4.2023
Cena: 350 €

Dobrý deň, na predaj ponúkam môj iPhone, ktorý určite ešte môže poslúžiť pár rokov novému užívateľovi . Konkrétne ide o iPhone SE 2022 64GB vo farbe Midnight. Telefón sa používal len pol roka na bežné používanie, kupovaný bol na firmu a preto má 1 ročnú záruku, no je V STAVE NOVÉHO. iPhone sa predáva s kompletným príslušenstvom (škatuľa, lightning C kábel, manuál). Na displeji je ešte nalepené ochranné sklo od novoty. Zariadenie je bez škrabanca v TOP STAVE!

1. iPhone má odhlásený iCloud a bol vyresetovaný do továrenských nastavení
2. Touch ID plne funkčné (viď. foto)
3. True Tone plne funkčný (viď. foto)
4. Zdravie batérie je 98%
5. iPhone nebol v minulosti otváraný, nebol poškodený tekutinou a všetky diely sú pôvodné od novoty
6. iPhone je ešte v záruke do 15.8.2023 (viď. foto)
7. V cene je zahrnutý aj rýchlonabijací 20W C-typ adaptér v hodnote 13€ a EarPods Lightning, ktoré boli použité 1x, v hodnote 20€
8. iPhone je už aktualizovaný na softvér 16.4.1

iPhone sa predáva s komplet príslušenstvom ako je uvedené na fotke + 1 nové ochranné sklo + Adaptér C-typ 20W + Slúchadla EarPods Lightning. V prípade, že nemáte záujem o adaptér alebo slúchadla, vieme sa dohodnúť na CENE!

Dôvod predaja: Nový model, tento nemá využitie.

iPhone je možné osobne prebrať/otestovať v Košiciach. OSOBNÝ ODBER KE, po dohode viem doručiť osobne (do 30km od KE). Po telefonickej dohode som ochotný zaslať aj na dobierku. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky (imessage/whatsapp/viber/telegram), cez sms alebo e-mail. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda na cene!

Dalšie inzeráty v kategórii