iPhone SE 2020 64GB Black


Predaj · Bačkovík · 31.1.2023
Cena: 175 €

Dobrý deň, na predaj ponúkam môj UŽ záložný iPhone, ktorý určite ešte môže poslúžiť pár rokov novému užívateľovi . Konkrétne ide o iPhone SE 2020 64GB verzia v elegantnej čiernej farbe. Jedná sa o pomerne kompaktný mobil, ak pravidelne vybavujete prácu cez telefón. Po vyše 2 rokoch (nie je platná záruka) používania je mobil vo veľmi zachovalom stave a ma malé známky vonkajšieho používania (mierne ošúchaná farba pri konektore nabíjania + horný pravý bok ma malú bodku - viď. foto, žiadne preliačiny, škrabance, ani ryhy). iPhone sa predáva bez škatule (len originál lightning kábel), nakoľko sa stratila pri sťahovaní.

iPhone je softvérovo prečistení bez Cloudu. Jedinú investíciu, ktorú iPhone potrebuje, je výmena batérie, nakoľko zdravie je 79%, no bolo mi vo viacerých servisoch povedané, že po výmene nebude ukazovať zdravie batérie. Ak by bol záujem, batériu môžem dať vymeniť, no v tom prípade +35€ k cene telefónu.

Dôvod predaja: Nemá využitie

Známky opotrebovania - Ošúchaná farba pri konektore nabíjania + jedna bodka na ráme mobilu vo vrchnej časti - viď. foto.

Bližšie špecifikácie:

Audio Jack
NIE

Displej
4,7" Retina IPS LCD, 625 nits (typ)

Farba
Black

HDR
ÁNO

Procesor
Apple A13 Bionic (7 nm+)

RAM
3GB

Rozlíšenie
750 x 1334 p

Slot Na Pamäťovú Kartu
NIE

Úložisko
64GB

Wifi
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot

Zabezpečenie
Touch ID

Batéria a nabíjanie
79% (možná výmena za novú + 35€), podporuje bezdrôtové nabíjanie cez MagSafe.

Cena keď bol kupovaný ako nový: vyše 500€ s DPH v Alze (Bratisalva). Kupovaný 12/2020.

Notebook je možné osobne prebrať/otestovať v Košiciach. LEN OSOBNÝ ODBER, po dohode viem doručiť KE/PO kraj osobne (do 50km od KE). V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky (imessage/whatsapp/viber/telegram), cez sms alebo e-mail.

Dalšie inzeráty v kategórii