Pokiaľ doma používaš počítač s operačným systémom Windows prípadne chceš využívať celosvetovo uznávaný kancelársky balík nástrojov Microsoft Office (aj pre Mac), teraz si na správnom mieste. Godeal24 spustil veľký výpredaj a ty môžeš ušetriť v niektorých prípadoch pokojne aj stovky eur.

Tak napríklad MS Office 2019 pre Mac, ktorý stál pôvodne 219 € kúpiš po kliknutí na tento odkaz len za 30,25 €. Do objednávky len zadáš zľavový kód: MAC62 a cena sa ti automaticky zníži. S rovnakým zľavovým kódom vieš kúpiť aj MS Office 2021 pre Mac. Jeho pôvodná cena bola až 299 € ale po kliknutí na tento odkaz ho kúpiš za 79,99 €. Keďže ide o doživotnú licenciu, nemusíš sa trápiť žiadnym predplatným. A ak máš náhodou operačný systém Windows, MS Office 2021 ťa bude stáť pre tento počítač dokonca len 28,75 €. Opäť ale nezabudni na zľavový kód: MAC62.

Nižiše si ukážeme ešte kopec ďalších zliav a cenových zvýhodnení. Ešte predtým ti však odporúčame skontrolovať cez TrustPilot predajcu s hodnotením 4.8 hviezdičky a 94 % spokojnosťou zákazníkov. Je to záruka toho, že v tomto prípade ide o legitímny obchod. Dokonca ti ponúka aj 24/7 technickú podporu a doživotný popredajný servis. Stačí, keď Godeal24 kontaktuješ na service@godeal24.com. Poďme však už na zľavy…

Microsoft Office za najlepšie ceny (zľavový kód: MAC62)

V ponuke je aj zľavnený Microsoft Office 2024! 

K dispozícii je aj nová verzia balíka Microsoft Office 2024 pre macOS, ktorá používateľom ponúka alternatívu k predplatnému Microsoft 365. Microsoft Office 2024 je k dispozícii v dvoch variantoch, pričom základný Office Home 2024 štandardne za 149 € obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint a OneNote. Pokročilý Office Home & Business 2024 štandardne za 249,99 € pridáva naviac Outlook a práva na jeho komerčné používanie. Nižšie si môžeš pozrieť výhodnejšie ceny, za ktoré balíky kúpiš na Godeal24:

Prečítajte si tiež  iPhone 16 Pro Max bude najväčší iPhone všetkých čias. Potvrdil to únik makiet

Zaujímavé zľavy aj na operačný systém Windows

Pokiaľ máš doma počítač s operačným systémom Windows, no nemáš na ňom kúpenú licenciu, teraz to môžeš zmeniť. S kódom MAC50 zaň zaplatíš doslova smiešne peniaze. Tak napríklad Windows 11, ktorý stojí štandardne 199 € môžeš po kliknutí na tento odkaz a zadaní kódu získať len za 13,55 €. Jeho súčasťou je aj asistent s umelou inteligenciou Copilot, ktorý je poháňaný technológiou GPT-4 a pomôže ti zvládnuť písanie pracovných návrhov, odpovedať na tvoje otázky, generovať obrázky a veľa ďalšieho.

Windows za najlepšie ceny (zľavový kód: MAC50)

Windows a Office v balíku za skvelé ceny (zľavový kód: MAC62)

Šikovné nástroje pre Mac za dobré ceny 

Až 50 % zľava na ďalšie nástroje Windows (zľavový kód: MAC50)

Môže ťa zaujímať
- Reklama -