Horúce letné mesiace sú tu a vysoké teploty sa nevyskytujú len vonku, ale aj vnútri. Či máte horúco vo svojej kancelárii, spálni alebo akýchkoľvek iných priestoroch, pomôcť vám s tým môže výkonný ventilátor od Xiaomi, ktorý kúpite v zľave za fantastickú cenu. Má slušný výkon, nastavenia a dá sa ovládať cez iOS alebo Android (prostredníctvom Wi-Fi).

Inteligentný ventilátor Mi Smart Standing Fan 2 má jednoduchý a elegantný dizajn a nastaviteľnú výšku v rozmedzí od 625 – 1000 mm. Okrem toho ho môžete umiestniť aj na stôl. Ventilátor má k dispozícii širokú osciláciu až 140° a taktiež možnosť 39° naklonu hlavy. Jeho najväčším benefitom je ale to, že ho dokážete zapnúť, vypnúť a nastavovať cez mobilnú aplikáciu vo vašom smartfóne. Postačí vám len aplikácia, ktorá vám umožní zvoliť si jeden zo 100 režimov rýchlosti.

No a cena? Tá je veľmi výhodná. Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 sa štandardne predáva za 84,99 €, avšak teraz na ňom môžete čo to ušetriť. Po kliknutí na tento odkaz ho kúpite od 67,9 €, čo je fantastická ponuka. Dávajte si ale pozor, aby ste si nezaobstarali verziu „Lite“, ktorá býva ešte o cca 10 – 20 € lacnejšia.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 sa spolieha na kvalitný BLDC jednosmerný motor, ktorý je veľmi stabilný a rovnako má dlhodobú životnosť. Taktiež sa môžete tešiť na výbornú úsporu energie pri vysokom, až 15 W výkone či tichú prevádzku. Ventilátor počas práce vydáva 58dB(A), vďaka čomu vás nebude rušiť pri spánku.

Za zmienku tiež stojí možnosť nastavenia časovača, či prítomnosť dvojvrstvových lopatiek, ktoré zabezpečia silnejší a zároveň jemnejší vánok, ktorý má maximálny dosah až 14 metrov. Počas leta je to neoceniteľné.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2
Zdroj: Xiaomi

Ak teda máte záujem o inteligentný ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2, po kliknutí na tento odkaz ho zoženiete za najvýhodnejšiu cenu na Slovensku.

Prečítajte si tiež  Ako získať AirTag už za 28 €? Je to úplne jednoduché. Na zariadení sa dá krásne ušetriť
Môže ťa zaujímať
- Reklama -