Rendery iPhonu z ružového zlata sme vám už prednedávnom ukázali, no vtedy bola špekulácia o predstavení podobného zariadenia ešte pomerne ďaleko. Predstavenie iPhonu 6S sa však pomaly ale isto blíži a my si musíme upresniť to, prečo by vlastne malo Apple predstaviť iPhone 6S  v tejto farbe.

Bude „Rose Gold“ iPhone 6S?

Na túto otázku samozrejme nevieme odpovedať, no pokúsime sa vyjadriť aspoň náš vlastný názor, ktorý znie takto. Rúžová farba by iPhonu určite sadla a to najmä preto, lebo približne polovica používateľov sú ženy a tie ju v drvivej väčšine milujú a takýto iPhone by určite uvítali. Rovnako si myslíme aj my, že by sa takáto farba iPhonu veľmi hodila avšak je tu jeden malý háčik. Apple už dnes predáva iPhone v troch farbách a je otázne či chce počet farieb pridávať. Veď iPhony boli donedávna dostupné len v dvoch farbách!

Avšak pokiaľ sa pozrieme na hodinky Apple Watch, tak tu nájdeme aj rúžové zlato (aj keď je pravé) a táto verzia je určená pre ženy. Od žltého zlata sa síce až o toľko nelíši, no rozdieľ je tu badateľný už na prvý pohľad. Rovnako by to mohlo byť aj pri iPhone 6S, kedy by farba „Rose Gold“ bola len mierne odlišná od „Champagne Gold“. Budeme radi ak nám do diskusie napíšeš tvoj názor na to, či by sa iPhonu takáto farba hodila a či si myslíš, že ju Apple naozaj predstaví!

iPhone 6S "Rose Gold" - svetapple.sk
iPhone 6S „Rose Gold“ – svetapple.sk
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.