Spoločnosť Apple včera predstavila novú hudobnú službu Apple Music, vďaka ktorej budeš môcť počúvať za mesačný poplatok 10 dolárov takmer všetku hudbu, ktorá sa v súčasnosti nachádza v iTunes Music Store. Samozrejme, predstavenie takej služby musí mať za sebou aj dobrú reklamu a tá, ako to už býva zvykom v prípade Apple, už  prišla!

Apple Music reklama

Apple nám ukázalo novú reklamu na svoju službu Apple Music ešte počas včerajšej Keynote, kedy nás všetkých naozaj milo prekvapila s prídavkom „One More Thing…“. Apple opäť zameralo svoj spot na emócie a tentokrát aj emócie, spojené s citom pre hudbu. Všetko to začína ešte v roku 1888, kedy si nemecký herec Emil Berliner púšťa historicky prvý gramofón, ktorý zostrojil.

Reklama ďalej postupne prechádza do súčasnosti cez rôzne obdobia minulého storočia. Nakoniec to samozrejme skončí v 21. storočí a spoločnosťou Apple, ktorá tu ukáže niekoľko svojich legendárnych iPodov či nový iPhone. V reklame však môžme vidieť aj iné produkty, ako napríklad Mac, Apple Watch a samozrejme logá spoločnsoti Beats, vďaka ktorej pravdepodobne celé Apple Music môže fungovať. Čo povieš na túto podľa nás naozaj vydarenú reklamu?

Prečítajte si tiež  Apple Music - nová hudobná služba!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.