Pokiaľ máte predplatenú službu Apple TV+, pravdepodobne ste zachytili aj komediálny seriál „Mythic Quest: Raven’s Banquet“. Autori sa rozhodli natočiť exkluzívny diel vrámci karantény, počas pandémie COVID-19. Zverejnený bol 22. mája. Dnes sa môžete pozrieť, ako sa natáčal na diaľku prostredníctvom iPhonu.

Takto sa natáčal „Mythic Quest“ na iPhone počas pandémie COVID-19.

Aj keď boli (a v niektorých krajinách ešte sú) opatrenia veľmi prísne, evidentne existujú možnosti, ako sa dá pracovať aj z domu. Pokiaľ k tomu prirátate trochu kreativity a hlavne trpezlivosti, vytvoríte dokonca aj jeden diel seriálu „Mythic Quest“, ktorý je exkluzívnym obsahom na platforme Apple TV+.

Ako uvádza hlavný protagonista Rob McElhenney, Apple zapožičalo celkovo až 40 iPhonov a 20 párov slúchadiel AirPods na to, aby mohla vzniknúť „karanténna epizóda“.

podlaha

Následujúce video zachytáva, ako komplikovane vznikala. No a hoci to nebolo jednoduché, pokiaľ ste ju už mali možnosť vidieť, určite sami uznáte, že bola veľmi kvalitne spracovaná. Ako sme už uviedli vyššie, na Apple TV+ je dostupná od 22. mája. Pokiaľ teda nemáte čo na robote, zabavte sa. Exkluzívny diel má iba 25 minút, takže vám nezaberie veľa času…

Prečítajte si tiež  iPhone bude znieť ináč: iOS 17 prináša nové vyzváňacie tóny (+video)
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.