Pokiaľ vlastníte Apple Watch, určite viete, že ponúkajú veľmi zaujímavú možnosť ako odstrániť vodu z reproduktorov v prípade, že sa vám tu usadia jej kvapky. Pozrite si spomalený záber, ako táto funkcia pracuje po tom, čo otočíte digitálnu korunku. Je to pôsobivý pohľad na praktickú a skvelo navrhnutú technológiu.

Takto sa Apple Watch zbavia vody v reproduktoroch

Inteligentné hodinky Apple Watch prišli už dávnejšie so spôsobom, ako sa zbaviť prebytočných kvapôčok vody z reproduktorov. Na všetko vám bude stačiť funkcia v ovládacom centre (s ikonkou kvapky), ktorú si môžete kedykoľvek vyskúšať aj sami.

Napísali sme vám o nej dokonca aj návod. V princípe to funguje veľmi jednoducho. Apple Watch majú relatívne silný reproduktor a tak po spustení funkcie začnú vydávať zvláštny „húkavý“ zvuk.

https://dizajnovepodlahy.sk/virtualna-predajna/?utm_source=svetapple.sk&utm_campaign=appleglass
reklama

Práve ten spôsobuje mini-vibrácie, ktoré pravdepodobne ani necítite, no vodu to vie fantasticky rozhýbať. Všetko vám ukáže následujúce video, ktoré tento proces zachytilo v extrémne spomalenej podobe. Po prvýkrát voda doslova vystrelí von.

Zvuk, ktorý môže niekomu pripomínať sirénu sa ale opakuje, nakoľko sa na začiatku nedostane z priestoru pre reproduktor úplne všetko. Z našej skúsenosti môžeme povedať, že niekedy je potrebné túto funkciu spustiť aj 2x po sebe, aby sa hodinky úplne vyčistili. Používate ju aj vy?

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 6 za 2500€? Žiaden problém. Pozrite sa ako vyzerajú.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.