Microsoft nám včera predstavil dlho očakávanú novinku, ktorá je všeobecne známa ako Windows 10. Tento nový operačný systém si získal okamžite svoje publikum a my musíme povedať, že vďaka jeho novinkám to bolo maximálne oprávnené. Každopádne, na predstavovaní to nevyzeralo celkom tak, že by novinári používali zariadenia spoločnosti Microsoft ale naopak sa to v sále hemžilo „Jablkami“!

Sála plná Jabĺk!

Nie, samozrejme nemyslíme tie jablká, ktoré bežne konzumujeme ale naopak tie, o ktorých píšeme. Hovoríme konkrétne o Macoch, ktorým na zadnej strane svieti logo spoločnosti Apple a ako sa na včerajšom evente ukázalo, medzi novinármi sú MacBooky veľmi obľúbené. Ich množstvo v sále totiž výrazne predbehlo množstvo konkurenčných počítačov a tak mohol včerajší event pripomínať „Jablkový sad“, veď čo vám budeme rozprávať, pozrite sa sami!

Prečítajte si tiež  Spoločnosť Apple čelí nečakaným problémom, kvôli ktorým zastavila výrobu čipov Apple Silicon
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.