V kalendári je poznačený Black Friday na piatok 26. novembra – hneď po americkom dni vďakyvzdania. Veľké výpredaje sa však v mnohých e-shopoch a na webových stránkach objavujú už teraz.

Godeal24 začal uverejňovať zoznamy položiek, ktoré môžete získať za výhodnú cenu. V mnohých prípadoch je tovar označený ikonou Black Friday. Nižšie sme si pre vás pripravili niekoľko najlepších ponúk na Black Friday, ktoré sú k dispozícii na Godeal24, spolu s informáciami o nadchádzajúcich výpredajoch, aby ste sa mohli pripraviť a získať skvelú ponuku softvérových produktov skôr než sa vypredajú.

V tomto článku môžete získať najlepšie ponuky na Windows 10, kancelárske balíky Office a ďalšie nové produkty.

Horúce výpredaje, ktoré nemôžete zmeškať 

– 50 % zľava na operačné systémy Windows s kódom: EGD50

Windows 11 je posledná verzia operačného systému od spoločnosti Microsoft. Ak chcete získať vyššiu produktivitu, kúpa Windows 11 bude skvelou investíciou do budúcnosti.

– 62% zľava na kombináciu balíčka Office a Windows s kódom: EGD62

Užite si vysokú zľavu na váš nákup balíčka Office a operačného systému Windows súčasne. Windows 10 Professional a Office 2021 Professional môžete napríklad získať od 45,22 €. Viac v ponuke nižšie:

Prečítajte si tiež  Apple Music: Nemáš čo počúvať? Pusti si rádio!

– 62% zľava na ďalšie produkty od Microsoftu s kódom: EGD62

Okrem vyššie uvedeného nájdete na GoDeal24 viacero produktov od spoločnosti Microsoft, ako sú rôzne verzie balíka Office, Project a ostatných. Pokiaľ si ich zaobstaráte hneď teraz, získate ich so 62 % zľavou.

Neváhajte a využite vyššie uvedené ponuky už dnes, pretože vzhľadom na vysoký dopyt si sám predajca nie je istý, dokedy bude mať skladové zásoby. Môže sa stať, že niektoré softvérové produkty nebudú k dispozícii už v priebehu nadchádzajúcich hodín!

GoDeal24.com je svetovým lídrom v predaji originálnych hier a softvérových kľúčov. Klienti pochádzajú zo všetkých kútov sveta a firma poskytuje 24×7 hodinovú podporu.

Internetového predajcu môžete kontakovať kedykoľvek pred alebo po objednaní produktu. Stačí poslať e-mail na adresu service@godeal24.com a tím zákazníckej podpory sa čo najskôr postará o vašu požiadavku.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -