iPhone nie je lacný špás a jeho nákup vás obvykle stojí obrovskú sumu peňazí. Stále však existujú modely, ktoré kúpite ako nové a vaša peňaženka sa z toho nebude zotavovať niekoľko týždňov. Ide o dostupné verzie SE, ktorých cena sa prepadla na rekordné minimá a taktiež iPhone 11 (dostupný od 491 €). Dnes vám ukážeme ponuky, ktoré sa neodmietajú.

Začnime staršou verziou iPhonu SE z roku 2020, ktorá má rovnaký dizajn ako nástupca z roku 2022. V zariadení sa nachádza starší čip A13 Bionic, no keďže ani zvyšný hardvér nemôžeme označiť za pokrokový, nebojíme sa povedať, že vám to ešte niekoľko rokov bude stačiť. Za cenu 349 € (291 € bez DPH) môžete získať úplne nový iPhone s 24 mesačnou zárukou a dostačujúcim 4G pripojením. iPhone SE 2020 kúpite za najlepšie ceny u týchto predajcov.

Pokiaľ by vám to nestačilo a obávali by ste sa staršieho procesoru, prípadne preferujete 5G pripojenie, Apple má riešenie. V roku 2022 predstavilo aktualizovaný iPhone SE s pôvodným dizajnom, no výkonnejším čipom A15 Bionic a podporou 5G pripojenia. A aj keď je jeho cena vyššia, stále to nie je taká katastrofa. Po zľave ho totiž môžete získať už od 420 €, čo je príplatok len 71 €. iPhone SE 2022 kúpite za najlepšie ceny u týchto predajcov.

iphone se 3 5G 2022 test video
Zdroj: TechNewsBoy.com

Treťou a o čosi modernejšou alternatívou, hoci so starším procesorom, je iPhone 11 z roku 2019. Zariadenie má rovnaký čip A13 Bionic, ako iPhone SE 2020, no okrem toho ponúka aj veľký 6,1″ edge to edge displej so systémom Face ID a dva fotoaparáty v zadnej časti. Oproti menšiemu modelu vás poteší aj lepšia výdrž batérie, ktorá hravo zvládne celý deň na jediné nabitie. No a cena? iPhone 11 kúpite za najlepšie ceny na Slovensku u týchto predajcov.

iPhone 11 2022
Zdroj: Unsplash / David Švihovec / Simon Reza (úprava redakcie)

Je to síce najdrahšie zariadenie, o ktorom dnes v tomto článku píšeme, no z nášho pohľadu aj najlepšie. Rozhodnúť sa ale musí každý sám, podľa svojich preferencií. Ktorý model volíte vy?

Na záver len chceme pripomenúť náš SvetApple bazár, v ktorom dnes nájdete viac ako 500 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Prečo bude iPhone X dostupý až 3. novembra?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -