Už sa stalo bežnou praxou, že developer obľúbenej GPS Navigácie prichádza na trh s inovatívnou funkciou alebo riešením niekoľkokrát za rok. Najmä po tom, čo si prémiové funkcie v Sygic GPS Navigácii možno zakúpiť už len ako predplatený balík, ich počet sa nestále zvyšuje. Posledné novinky sú reakciou na požiadavky zákazníkov.

Satelitní mapy 

Satelitné mapy
Zdroj: Sygic

Satelitné mapy sú už bežná a overená súčasť navigácií, ktorá pomáha šoférom pozrieť si cieľovú adresu v prirodzenom prostredí. Používatelia Sygicu ich môžu zapnúť jedným klikom na ikonu v navigačnej mape. V satelitných mapách v Sygic GPS Navigácii sa vďaka spolupráci s Googlom dá vyhľadávať, zoomovať a posúvať nimi.

Sygic rozpozná dopravné značky 

Navigácia Sygic v aute
Zdroj: Sygic

Rozpoznávanie dopravných značiek pribudlo do Sygic GPS Navigácie pred rokom so schopnosťou čítať maximálnu povolenú rýchlosť zo značiek a LED tabúľ.

Odvtedy tím Sygicu trénoval umelú inteligenciu za touto kamerovou funkciou, aby dokázala rozpoznať aj ďalšiu značku – zákaz predbiehania. Rozpoznávanie značiek patrí do rodiny funkcií SmartCam a je dostupné v predplatnom Premium+.

Rozšírená realita pomôže pri navigovaní 

SygicNová generácia Real View Navigácie v rozšírenej realite teraz používa zelené šípky vznášajúce sa v priestore, ktoré pomáhajú šoférom v lepšej orientácii vďaka reálnemu pohľadu na cestu cez kameru smartfónu. Ide o navigačnú funkciu, ktorá je veľmi nápomocná a medzi používateľmi Sygicu patrí medzi najpopulárnejšie. Je taktiež súčasťou SmartCam funkcií, ktoré sú k dispozícii pre predplatiteľov Premium+.

Noví používatelia Sygicu si teraz môžu predplatiť Premium+ na 12 mesiacov so špeciálnou Black Friday zľavou 32% (16,99€), s bezplatným 7-dňovým trialom.

Na záver len chceme pripomenúť náš SvetApple bazár, v ktorom dnes nájdete viac ako 500 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Apple kašle na Slovensko: Podľa firmy u nás žiaden iPhone 15 neexistuje
Môže ťa zaujímať
- Reklama -