Plánujete priniesť svojim blízkym zaujímavý vianočný darček, prípadne uvažujete nad zmenou poskytovateľa televíznych služieb so zámienkou šetrenia? Ak ste odpovedali áno, pomôžeme vám. Na Slovensku totiž začala akcia, ktorú by ste nemali prehliadnuť.

Postarala sa o ňu obľúbená internetová služba SledovanieTV, ktorú už možno poznáte. Tá spustila špeciálnu stránku s voucherom, ktorý je extrémne lacný. Sledovanie televízie na celý rok vás vďaka nemu vyjde len na niekoľko desiatok eur.

Akcia je však časovo obmedzená a tak by ste s ňou nemali váhať.

100 televíznych kanálov, 7-dňový archív a 50 hodín nahrávok 

Tešiť sa môžete na 100 televíznych kanálov, ktoré sú nabité zábavou a taktiež možnosťou uložiť si až 50 hodín nahrávok vašich obľúbených filmov, seriálov či iných relácií. Čo je taktiež dôležité, sledovanie TV vám umožňuje využiť aj 7 dňový archív a taktiež funkciu zastaviť či pretočiť. Ide teda o komplexnú službu, ktorá ponúka všetko čo potrebujete.

Za zmienku stojí aj podpora širokého spektra televízií od výrobcov Samsung, LG, Panasonic a ďalších. Sledovanie TV si však môžete vyskúšať aj na svojim mobilných zariadeniach či Apple TV / Android TV.

Služba ponúka rozlíšenie Full HD ale aj 4K a okrem toho vám umožní prepínať audio aj titulky. S jedným účtom sa zároveň dá sledovať obsah až na dvoch televíziách súčasne a až na troch ďalších zariadeniach zo skupiny počítač / tablet / mobil. No a cena?

Aj vy môžete mať televíziu extrémne lacno

SledovanieTV akcia

Zdroj: SledovanieTV (snímka obrazovky)SledovanieTV ponúka hneď niekoľko darčekových poukazov, ktoré nájdete na tejto stránke. Ten najlacnejší je na štvrť roka a stáť vás bude iba 11,99 € (namiesto 22,79 €).

Ak však chcete dlhšie, aspoň polročné predplatné, so zľavneným kupónom ho získate za 22,49 € (namiesto 44,94 €).

Na záver tu máme ešte ročné predplatné, ktoré štartuje na úrovni 44,99 €. V porovnaní s plnou cenou 89,88 € ide o extrémnu úsporu, ktorú by ste nemali ignorovať. Sledovanie TV garantuje, že vám poukaz zašle na adresu do polhodiny prostredníctvom e-mailu. Aktivovať ho môžete najneskôr do 31. januára 2024.

Tak na čo ešte čakáte? Televízia na celý rok za 3,75 € / mesačne sa mimoriadne oplatí…

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Philips OneBlade Pro 360 kúpite za fantastickú cenu: Je to dokonalý vianočný darček pre muža
Môže ťa zaujímať
- Reklama -