Pokiaľ ste fanúšikmi herných konzol, určite viete, aká mizerná situácia nastala na trhu s PlayStation 5. Podobne, ako iPhone 14 Pro či iPhone 14 Pro Max, konzola sa na Slovensku skoro ani nedala kúpiť a ak ju mal náhodou niekto skladom, predával ju extrémne draho. To však nie je dnešný prípad.

Známy predajca Alza totiž naskladnil PlayStation 5 spolu s Blue-Ray mechanikou a ako bonus vám ku konzole pribalí dve hry. Konkrétne ide o tituly FIFA 23 (dostupný od 54,9 €) a legendárne Gran Turismo 7 (dostupné od 39,99 €). Koľko si však Alza za tento balíček pýta? Budete prekvapení. PlayStation 5 dnes kúpite za najlepšiu cenu na Slovensku tu.

PlayStation 5 spolu s dvoma hrami za perfektnú cenu

Iste, nebude to nízka suma, no v porovnaní s ostatnými ide o absolútne bezkonkurenčnú ponuku. PS5 totiž na Alze získate za 689 €, čoho súčasťou je aj drobná 11 € zľava.

Inde si za PlayStation 5 pýtajú pokojne aj o 100 € či dokonca 200 € viac. Zároveň poväčšine nejde o edície, v rámci ktorých by ste získali aj dve hry v hodnote 95 €.

Pokiaľ teda po tejto hernej konzole túžite, prípadne by ste chceli PlayStation 5 kúpiť svojim blízkym pod vianočný stromček, teraz na to máte jedinečnú príležitosť. Tak ako vždy sa však s nákupom poponáhľajte. Aj keď v dobe písania tohto článku na Alze svietilo viac ako 5 kusov na sklade, záujem zo strany zákazníkov je enormný a tak vás môžu hravo predbehnúť. Ak chcete PlayStation 5 za výbornú cenu, neváhajte a objavte ju tu.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 Pro Max môže stáť až 2 349 €. Bude to najdrahší model v histórii
Môže ťa zaujímať
- Reklama -