Ak ste fanúšikmi hernej konzoly PlayStation 5, určite ste zaznamenali, aké náročné bolo získať jej poslednú generáciu v prebehu uplynulého roka. Našťastie tu ale máme rok 2023 a s ním aj PS5 priamo na skladoch predajcov. Teraz ho môžete získať s dvoma hrami na Alze a ešte dobre ušetríte.

Klasické PlayStation 5 spolu s Blue-Ray mechanikou získate v zľave a ako bonus si môžete zahrať aj tituly God Of War Ragnarok (dostupný od 69,9 €) či Horizon: Forbidden West (dostupný od 39,9 €), ktoré nájdete v balení. Ak hľadáte PlayStation 5 za najlepšiu cenu, kliknite sem.

No a cena? Tá je postavená veľmi férovo. Hoci predajcovia, ktorí mali počas roka 2022 PlayStation 5 na sklade ho často ponúkali draho, Alza vám predá túto hernú konzolu dokonca s drobnou 11 € zľavou len za 689 €. Nezabúdajte, že samotné hry v balení sa v samostatnom predaji ponúkajú dokopy za 109,8 €. A to je ponuka, nad ktorou sa oplatí porozmýšľať. PlayStation 5 kúpite aktuálne za najlepšiu cenu na Slovensku tu.

Pokiaľ teda po PlayStation 5 túžite, teraz máte na jeho nákup jedinečnú príležitosť. Tak ako vždy sa však poponáhľajte. Aj keď v dobe písania tohto článku na Alze svietilo viac ako 5 kusov skladom, záujem zo strany zákazníkov je enormný a tak vás môžu hravo predbehnúť. Nenechávajte to teda na náhodu.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Samsung Galaxy Tab S9 Ultra so 14,6" displejom kúpite v zľave. Je lacnejší, ako iPad Pro 12,9"
Môže ťa zaujímať
- Reklama -