Novoročný výpredaj je skvelou príležitosťou, ako si kúpiť Windows, Microsoft Office či ďalšie počítačové nástroje a softvér za zvýhodnenú cenu. Prečo by ste mali riskovať na čierno stiahnuté operačné systémy alebo programy, ktoré nie sú spoľahlivé a môžu vám spôsobiť problémy? Veď plnohodnotné licencie dnes kúpite doslova za pár eur. Navyše vďaka originálnym aktivačným kľúčom budete dostávať pravidelné aktualizácie, ktoré opravia chyby a zvýšia zabezpečenie vášho počítača.

Tradičný novoročný výpredaj na Godeal24, ktorý môžeme považovať za oslavu roka 2023 vám dáva tú najlepšiu šancu, ako výrazne ušetriť na známych softvérových produktoch. Veď Microsoft Word či Excel zostávajú už po niekoľkú dekádu štandardom a hoci ich Microsoft nepredáva lacno, vy môžete získať najnovšiu verziu balíka Office 2021 Pro už za 24,25 €. Navyše, ak si kúpite viac ako jednu licenciu (napríklad s kolegami alebo kamarátmi), každý kus vás bude stáť len 13,05 € / PC. A to sa oplatí. Do pozornosti dávame, že Godeal24 predáva iba originálne operačné systémy Windows, kancelárske balíky Office a ďalšie počítačové nástroje a softvér.

godeal 2023
Zdroj: GoDeal24

Top výpredaj: Originálny MS Office 2021 od 13,05 €

Microsoft Office for MAC

Originálny Windows 10 Pro od 6,12

Prečítajte si tiež  HomePod mini kúpite v zľave za fantastickú cenu. Mal by ho mať doma každý Apple fanúšik

62% zľava na balík Windows + MS Office (kód „GG62„)

Až 50% zľava na produkty Windows (kód „GG50„)

Godeal24 je profesionálny internetových obchod s rozsiahlym katalógom 100 % zaručených a legálnych digitálnych licencií. Kvalitný softvér môžete vďaka tomu získať s viac ako 80 % zľavou. Zaujať by vás preto mohli nie len obľúbené operačné systémy Windows a kancelársky balík Office, ale aj praktickejší softvér pre počítače a mobilné nástroje, ako napríklad séria IOBIT, softvér Ashampoo, Disk Drill a mnohé iné.

Ďalšie počítačové nástroje: Skvelé ceny za skvelé produkty

Vďaka vysokokvalitným produktom a profesionálnym službám získala spoločnosť Godeal24 hodnotenie 4,9 a 98 % spokojnosť na TrustPilot (nezávislá platforma pre používateľov na hodnotenie kvality služieb a produktov).

Dôvodom je celková kvalita nákupného zážitku a mnohé výhody, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90 % vám digitálne doručenie umožní získať softvér priamo na vašu e-mailovú adresu v priebehu niekoľkých sekúnd po nákupe. Je to veľmi pohodlný spôsob doručenia pre kupujúceho.

Godeal24 vám tiež ponúka Profesionálnu technická podporu 24/7 a doživotný popredajný servis. V prípade akýkoľvek otázok kontaktuje spoločnosť Godeal24 prostredníctvom e-mailovej adresy:service@godeal24.com.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -