Pokiaľ ste zákazníkom najväčšej slovenskej banky, pripravte sa na to, že cez víkend môže dôjsť k niekoľkým krátkym výpadkom jej služieb. Súvisieť to bude s plánovanou odstávkou, v rámci ktorej sa ich Slovenská sporiteľňa pokúsi zlepšiť, vrátane populárneho Georgea. Cieľom finančnej inštitúcie je, aby sa vám s nimi pracovalo pohodlnejšie.

Hľadáte kvalitný transparentný kryt pre svoj iPhone? Na Loopi.sk ho nájdete. V ponuke je za skvelú cenu a zaplatiť zaň môžete rýchlo a bezpečne cez Apple Pay. (reklama)

Samotná odstávka prebehne v noci z piatka na sobotu 21. januára 2023 medzi 00:00 až 5:00 hodinou ráno tak, aby obmedzila čo možno najmenej zákazníkov. Ak však pôjdete v týchto časoch vybrať peniaze, na benzínku alebo na párty, myslite na to, že môžete mať problém. Nezaplatíte ani cez Apple Pay či Google Pay.

Nedostupnosť v čase medzi 0:00 až 1:30 / 2:00 hodinou rannou sa bude týkať týchto všetkých služieb: debetné karty, bankomaty, vkladomaty Slovenskej sporiteľne a používanie debetných kariet v platobných termináloch Global Payments, mobilných platbách cez Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay.

Ani kreditné karty vydané Slovenskou sporiteľnou nebudú fungovať v bankomatoch a platobných termináloch Global Payments. Úspešní však budete, ak ich použijete v bankomatoch iných bánk a rovnako ich môžete využiť na platenie v obchodoch, kde majú platobný terminál inej banky.

Nepôjdu ani ďalšie služby

Slovenská sporiteľňa ďalej upozorňuje, že jej nepôjdu ani ďalšie služby. V čase od 00:00 do 5:00 „vypadne“ George, mobilná aplikácia George, Business24, Business24 mobilná aplikácia, Internetbanking, Telephonebanking, Databanking, SMS služby a API rozhranie pre tretie strany.

Rovnako nebudete úspešný ani v čase od 00:00 do 3:30, pokiaľ budete chcieť využívať Sporopay, MultiCash či Klientske centrum – aktívne operácie.

Medzi ďalšie služby, ktoré budú obmedzené patria: 

  • mToken – podpisovanie (00:00 – 3:30)
  • PartnerPortal (pi 21:30 – so 2:00)
  • Push, SMS a e-mailové notifikácie o obratoch, platbách kreditnými a debetnými kartami (0:00 – 3:30)

Cez Klientske centrum banky bude možné:

  • 21. 1. 2023, 0:00 – 5:00
    Poskytovať informácie o zostatku na účte a všeobecné informácie.

Banka sa za prípadné problémy dopredu ospravedlňuje.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Meno slovenskej banky zneužívajú podvodníci. Polícia varuje, že môžete prísť o peniaze
Môže ťa zaujímať
- Reklama -