Hľadáte extrémne odolné inteligentné hodinky za fantastickú cenu? V tom prípade sú pre vás Amazfit T-Rex Pro ako stvorené. Toto zariadenie spĺňa až 15 vojenských štandardov odolnosti vďaka norme MIL-STD-810G a zároveň je vodotesné až do 10 ATM.

Aby sme vás trochu lepšie zoznámili s Amazfit T-Rex Pro, zariadenie sa spolieha na 1,3″ plnofarebný dotykový AMOLED displej, ktorý dokáže neustále svietiť vďaka režimu Always-on a zároveň je prekrytý veľmi odolným sklíčkom Gorilla Glass 3, ktoré sa len tak nepoškodí. Samozrejmosťou je kompatibilita s operačným systémom iOS a Android prostredníctvom aplikácie Zepp.

Toto všetko môžete mať za super cenu, pretože inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Pro štartujú už na úrovni 112,8 € v internetovom obchode Andreashop.sk. Len pre porovnanie, v PGS.sk za ne zaplatíte až 159,9 €. Výber predajcu ale samozrejme nechávame na vás. No tie najlepšie ponuky na Slovensku nájdete tu.

Čo dokážu Amazfit T-Rex Pro

Amazfit T-Rex Pro
Zdroj: YouTube / 9to5Toys

Obrovskou prednosťou týchto hodiniek je zameranie na šport. Výrobca do nich umiestnil viac ako 100 nastaviteľných režimov, vďaka čomu si tu nájde „to svoje“ úplne každý.

Amazfit T-Rex Pro môžete zobrať von na behanie, turistiku ale takisto im neublížite ani vodou pri plávaní vďaka certifikácii 10 ATM. Ako sme spomenuli vyššie, zariadenie je robustnej konštrukcie a vydrží aj náročnejšie zaobchádzanie.

Amazfit T-Rex Pro
Zdroj: YouTube / 9to5Toys

Čo sa týka technickej výbavy Amazfit T-Rex Pro, k dispozícii je samozrejme klasický snímač srdcového tepu, ktorý na vás dáva neustále pozor.

Rovnako tak tu nájdete aj meranie saturácie kyslíka v krvi vďaka technológií AI OxygenBeats či dokonca pokročilý monitoring spánku alebo analýzu celkového zdravia.

Amazfit T-Rex Pro
Zdroj: YouTube / 9to5Toys

Aby toho nebolo málo, Amazfit T-Rex Pro obsahujú aj podporu pre satelitnú navigáciu GLONASS, Beidou, GPS, Galileo. Tieto systémy sa počas nášho testovania javili ako veľmi presné.

Amazfit T-Rex Pro majú perfektnú výdrž batérie 

Výrobca pri Amazfit T-Rex Pro uvádza, že vydržia až 18 dní na jedno nabitie. Takáto hodnota síce vyzerá fantasticky na papieri, no z našich skúsenosti je ju pri bežnom používaní so všetkými zapnutými funkciami absolútne nereálne dodržať.

Amazfit T-Rex Pro
Zdroj: YouTube / 9to5Toys

Denne vám z akumulátora pri používaní Always-on displeja ubudne zhruba 15 – 25 % energie, čo nie je málo. Na druhej strane sme po niekoľkých dňoch testovania dospeli k názoru, že ich treba dávať na nabíjačku len približne raz za 5 dní. A uznajte sami, že to nie je taká katastrofa.

Prečítajte si tiež  Apple je už populárnejšou značkou v Číne ako Samsung!

Stačí si to porovnať so špičkovými Apple Watch Ultra, ktoré sa bežne predávajú od 867 €. Tieto hodinky ponúkajú štandardnú výdrž na úrovni 36 hodín (teda 1,5 dňa) a ak použijete extrémne úsporný režim, predĺžite ju na 60 hodín a teda 2,5 dňa. Toto sa vám pri Amazfit T-Rex Pro nestane ani v tom najhoršom scenári.

Dajte nám vedieť do komentára, či máte s hodinkami Amazfit T-Rex Pro aj vy svoju vlastnú skúsenosť. Tešíme sa na všetky vaše postrehy a názory.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -
PREHĽAD RECENZIE
Cena
Dizajn a kvalita materiálov
Displej
Výdrž batérie
Mobilná aplikácia
Výbava
ZDROJSvetApple - článok obsahuje affiliate linky, z ktorých máme províziu
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.
inteligentne-hodinky-amazfit-t-rex-pro-su-neskutocne-lacne-vdaka-vojenskej-certifikacii-vydrzia-aj-apokalypsuInteligentné hodinky Amazfit T-Rex Pro sú ako stvorené pre všetkých dobrodruhov. Toto zariadenie prežije snáď úplne všetko a zároveň vás bude strážiť viacerými užitočnými senzormi. Zároveň si s nimi vďaka stovke režimov aj zašportujete a čerešničkou na torte je cena, ktorá sa nám javí ako extrémne výhodná.