Spoločnosť Microsoft oznámila, že od 31. januára 2023 zastavuje predaj operačného systému Windows 10 vo všetkých svojich verziách. Zároveň svojim zákazníkom odporúča, aby prešli na operačný systém Windows 11, ktorý je na trhu od 5. októbra 2021.

Nástupca Windows 11 prináša množstvo inovatívnych funkcií, upravenú verziu ponuky Štart, prepracovanú vstupnú logiku a veľa ďalšieho. Vývojári sa snažili tento operačný systém prispôsobiť tak, aby čo najlepšie vyhovoval práci koncových užívateľov v oblasti efektivity práce. A aj keď sa môže zdať jeho nákup drahý, nie je to celkom pravda. Originálnu licenciu totiž kúpite už za pár eur.

Aby sme boli konkrétnejší Windows 11 Pro sa predáva v rámci Godeal24 valentínskeho výpredaja už za 10,25 €, čo je pomerne zanedbateľná suma. A ak si vyberiete viac ako jednu licenciu (napríklad sa dohodnete s kamarátmi, rodinou alebo vlastníte viac počítačov) cena môže klesnúť pri objednávke piatich kusov len na 9,79 € za PC. Okrem toho si môžete zaobstarať ešte stále aj lacnejšiu verziu Windows 11 Home, ktorá sa predáva ako jeden kus za 9,98 € a pri nákupe dvoch kusov klesne len na 9,45 € za PC.

Absolútnou čerešničkou na torte je potom možnosť nákupu aj staršieho operačného systému Windows 10, ktorý zoženiete za 7,25 €, ako jeden kus. Pri odbere dvoch kusov cena klesne dokonca len na 6,12 € za PC, pričom platí, že Microsoft bude aj naďalej podporovať tieto operačné systémy v rámci bezpečnostných alebo technických aktualizácii minimálne do 14. októbra 2025. Navyše, ak si v súčasnosti kúpite Windows 10, zadarmo môžete prejsť na novší Windows 11. Ušetríte teda niekoľko eur.

Windows 11
Zdroj: GoDeal24

Časovo limitovaná ponuka: Špeciálny výpredaj pre Windows 10 Pro a Windows 10 Home

Windows 10 kúpite od 6,12 € 

Prečítajte si tiež  Kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter 3 kúpite v super zľave. Má vynikajúci dojazd aj dostatočnú maximálnu rýchlosť

Chcete v počítači aj aplikácie, ako Word, PowerPoint alebo Excel, no nie ste ochotní kupovať drahý balík Microsoft Office za stovky eur? Valentínsky výpredaj na Godeal24 vám ponúka veľkú zľavu! Najnovší MS Office 2021 zoženiete len za 24,25 €. U predajcu nájdete aj iné nástroje na zlepšenie efektivity kancelárskej práce. Týkajú sa napríklad úpravy fotografií, správy systému, bezpečnostnej ochrany a veľa iného. Ceny sú šialene nízke.

Kúpte si Microsoft Office v extrémnych zľavách

62 % ozľava na balík MS Office + Windows (použite kód „GG62„)

50 % zľava na ďalšie produkty Windows (použite kód „GG50„)

Ponuka pre veľkoobchod: Windows a Microsoft Office

Ďalšie produkty na PC za najlepšie ceny 

Prečítajte si tiež  Apple práve predstavil novú najlacnejšiu Apple Pencil. Čo všetko prináša?

Objavte viac >>>

Vďaka vysokokvalitným produktom a profesionálnym službám získala spoločnosť Godeal24 hodnotenie 4,9 a 98 % spokojnosť na TrustPilot (nezávislá platforma pre používateľov na hodnotenie kvality služieb a produktov).

Dôvodom je celková kvalita nákupného zážitku a mnohé výhody, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90 % vám digitálne doručenie umožní získať softvér priamo na vašu e-mailovú adresu v priebehu niekoľkých sekúnd po nákupe. Je to veľmi pohodlný spôsob doručenia pre kupujúceho.

Godeal24 vám tiež ponúka Profesionálnu technická podporu 24/7 a doživotný popredajný servis. V prípade akýkoľvek otázok kontaktuje spoločnosť Godeal24 prostredníctvom e-mailovej adresy:service@godeal24.com.

 

Môže ťa zaujímať
- Reklama -