Aj spoločnosť Apple má svoje „tajné“ produkty, ktoré sú bežnej verejnosti neprístupné. Dnes vám ukážeme jeden, ktorý je vyrobený zo špičkového materiálu, má neuveriteľne nádherný a presný dizajn a dostanú sa ku nemu len vyvolení, ktorí si v spolčnosti Apple odpracujú určitú dobu. Tento nádherný výrobok predstavil YouTuber DongleBookPro a vy sa naň teraz môžete spolu s nami pozrieť.

Aby sme vás ďalej nenaťahovali, samotný výrobok je vlastne soškou alebo ocenením, ktoré dostáva každý zamestnanec technologického giganta po tom, čo vo firme strávi 10 rokov služby. Ide o masívny kus hliníka spolu s obrovským lesklým logom nahryznutého jablka uprostred, na ktorom sú premyslené všetky detaily. V spodnej časti nájdete mäkčený materiál a na boku zase počet odpracovaných rokov spolu s menom a dátumom, kedy bolo ocenenie udelené.

Je tiež zaujímavé, že tento výrobok má svoju vlastnú, veľmi starostlivo navrhnutú krabicu, v ktorej sa okrem niekoľkých informácií o tom, z čoho je vlastne vyrobený a pri akej príležitosti vznikol nachádza aj podpis Tima Cooka či handrička na jeho dokonalé vyčistenie bez škrabancov. Len tak mimochodom, podobnú handričku nájdete aj na Loopi.sk. Stojí iba 9,80 €.

Je tiež zaujímavé, že toto nie je prvá generácia „desaťročného“ ocenenia, ktoré spoločnosť Apple odovzdávala svojim zamestnancom. V minulosti malo iný dizajn, pričom sa spoliehalo na sklo, v ktorom bolo vyrezané obrovské logo. Viac sa už dozviete vo videu nižšie.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Totálny paradox kvôli EÚ: Apple vám pomôže prejsť z iOS na Android
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJSvetApple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.