Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že by ste si do svojej domácnosti kúpili inteligentnú bezpečnostnú kameru? Ľudia si myslia, že tieto zariadenia, ktoré je možné ovládať cez mobilnú aplikáciu v iPhone alebo Androide sú príliš drahé. Pravda je však taká, že ich dnes môžete získať za pár desiatok eur. Existujúcim dôkazom je kamera Immax NEO LITE, ktorú si dnes predstavíme.

Toto zariadenie podporuje Wi-Fi a obsahuje aj automatickú detekciu pohybu. Akonáhle teda spozoruje niečo podozrivé, do všáho mobilného zariadenia odošle notifikáciu a vy sa na kameru môžete pozrieť. Obrovskou výhodou kamery Immax NEO LITE je, že dokáže snímať priestor až v 360° uhle. Pokiaľ ju teda umiestnite na správne miesto vo svojej domácnosti, uvidíte naozaj veľa. Aby toho nebolo málo, kamera Immax NEO LITE má aj zabudovaný mikrofón či reproduktor pre obojstrannú komunikáciu a prenos zvuku.

Ešte predtým, ako sa pozrieme na ďalšie hardvérové špecifikácie, povedzme si niečo o cene. Ako sme už naznačili na začiatku, mnohí ľudia si myslia, že takéto zariadenia stoja aj niekoľko stoviek eur. Pravda to však nie je. Kamera Immax NEO LITE totiž na Slovensku štartuje na hranici 29,99 €, čo si overíte po kliknutí na tento odkaz. Je teda veľmi lacná a dovoliť si ju môže ktokoľvek.

Immax NEO LITE má aj nočné videnie

Immax NEO LITE
Zdroj: Immax

Obrovskou výhodou Immax NEO LITE je, že dokáže spolupracovať s domácimi asistentmi ako Amazon Alexa či Google Assistant, čo ocenia najmä používatelia Androidu. Rovnako tak dokáže ukladať snímky do cloudu alebo na pamäťovú kartu. Podporovaná kapacita je až 128 GB (prostredníctvom MicroSD / SDHC slotu).

Kamera Immax NEO LITE je tiež vybavená nočným videním s maximálnym dosahom desať metrov. To vám bude v byte alebo dome určite bohato postačovať. Vo vnútri zariadenia je ukrytý snímač CMOS a video má formát H.264. Potešia aj kompaktné rozmery zariadenia, ktoré sú 60 mm × 60 mm × 10 mm a napájanie prebieha skrz adaptér.

Aby sme to mohli na záver zhrnúť, Immax NEO LITE je ideálna voľba pre tých používateľov, ktorí si chcú zabezpečiť svoju domácnosť a okolité prostredie. Vďaka tejto inteligentnej kamere za pár desiatok eur budete mať neustále prehľad o tom, čo sa deje vo vnútri domu alebo okolo neho. Pochváliť však treba aj jednoduchú a intuitívnu mobilnú aplikáciou, s ktorou je ovládanie tohto zariadenia hračka. Zvládne ho každý.

Prečítajte si tiež  Bude iPhone XR prepadák podobne ako iPhone 5C?

Ak máte teda domácich miláčikov alebo deti a chcete ich kontrolovať aj keď ste práve v práci alebo na nákupoch, kameru Immax NEO LITE kúpite za najlepšiu cenu u slovenských predajcov po kliknutí na tento odkaz. Za tieto peniaze sa z nášho pohľadu určite oplatí.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -