Ak hľadáte skvelý spôsob, ako si ešte viac vychutnať filmy, seriály alebo hry, potom by ste mali zvážiť investíciu do domáceho kina Sony HT-S40R. Táto sústava reproduktorov ponúka luxusný výkon, až 600 W a 5.1k priestorový zvuk, ktorý vám umožní úplne sa ponoriť do akéhokoľvek obsahu, ktorý práve sledujete na svojej televízii. V obývačke sa skrátka budete cítiť ako v kine.

Sony HT-S40R ponúka perfektnú kompatibilitu a preto k nemu nebudete mať len prípojku na USB ale jeho súčasťou je aj Bluetooth. Vďaka tomu sa môžete na domáce kino pripojiť aj napríklad cez smartfón alebo tablet a púšťať si tak hudbu alebo podcasty, keď sa vám práve nebude chcieť zapínať televízor. V jednoduchosti je krása.

A koľko vlastne takáto „sranda“ stojí? Sony HT-S40R sa v rámci bežných ponúk predáva za cca 439 € no môže to byť aj viac ako 500 €. Po kliknutí na tento odkaz však objavíte ponuky, kde je k dispozícii už za 340 €. A to je vzhľadom na to, čo všetko ponúka, absolútne vynikajúca cena.

sony ht-s40r
Zdroj: Sony

Netreba totiž zabúdať, že aj dizajn domáceho kina Sony HT-S40R je veľmi atraktívny. Jeho moderný a elegantný vzhľad sa hodí do akéhokoľvek interiéru a určite pritiahne pozornosť všetkých vašich návštevníkov. Potom sa však pripravte na to, že ho budú chcieť aj počuť.

Navyše, ak máte radi personalizáciu, Sony HT-S40R má pre vás pripravené zvukové režimy, vďaka ktorým si môžete prispôsobiť prehrávanie presne podľa svojich predstáv. Okrem toho je celá sústava reproduktorov navrhnutá tak, aby ste ju rýchlo a hlavne pohodlne nainštalovali do svojej obývačky (alebo inej miestnosti) a následne sprevádzkovali. Nastavenie zvládne každý.

Celkovo je teda domáce kino Sony HT-S40R vynikajúcou voľbou, ktorá vám môže spríjemniť sledovanie filmov, seriálov alebo hranie hier cez hernú konzolu. Má vysoký výkon, kvalitný priestorový zvuk, pohodlnú kompatibilitu a tiež jednoduchú inštaláciou. Za vyššie spomínaných 340 € ide o voľbu, ktorú určite neoľutujete. Myslite však aj na svojich susedov.

sony ht-s40r
Zdroj: Sony

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MagSafe nabíjačka je teraz v zľave za výhodnú cenu. Vyskúšajte si túto technológiu konečne aj vy
Môže ťa zaujímať
- Reklama -