Keď spoločnosť Apple predstavila inteligentné hodinky Apple Watch Ultra v septembri 2022, svojich fanúšikov extrémne potešila. Konečne ponúkla zariadenie, ktoré má odolnú titánovú konštrukciu, obrovský displej a hlavne oveľa dlhšiu, až 36 hodinovú výdrž batérie na jedno nabitie bez aktivácie akýchkoľvek úsporných režimov.

Najväčším problémom Apple Watch Ultra je ale vysoká cena. Apple je preslávené tým, že si za svoje technológie necháva rado priplatiť a preto svoje najšpičkovejšie hodinky predáva od 999 €, čo je za spotrebnú elektroniku skutočne dosť. Dobrou správou ale je, že Apple Watch Ultra pravidelne podliehajú rôznym cenovým zvýhodneniam, o ktoré sa nestarajú iba bežní ale aj autorizovaní predajcovia. Po kliknutí na tento odkaz zobrazíte ponuky, kde tieto hodinky kúpite od 857,9 €, vďaka čomu ušetríte krásnych 141,1 €. A to sa oplatí.

Apple Watch Ultra
Zdroj: YouTube Tech Santos

Samozrejme, ani 857,9 € nie je málo peňazí a taktiež treba zdôrazniť, že samotné Apple Watch Ultra zďaleka nie sú určené pre všetkých používateľov. Ich schopnosti dokážu oceniť len tí najnáročnejší z najnáročnejších, ktorí svoje hodinky často vystavujú náročným podmienkam. Ak si myslíte, že do tejto skupiny nepatríte, bohato vám postačia aj výrazne lacnejšie Apple Watch Series 8, ktoré sa oficiálne predávajú od 539 € no vy ich môžete kúpiť už od cca 450 €. Na ich nákupe ušetríte skoro 90 € a oproti zľavneným Apple Watch Ultra dokonca až 407,8 €! Po stránke technológií dokážu prakticky to isté.

Na záver Apple predáva aj najobyčajnejší model, ktorým sú Apple Watch SE 2. generácie. Aj tieto hodinky prešli v roku 2022 modernizáciou a v súčasnosti sú určené pre tých najmenej náročných spotrebiteľov. Nenájdete v nich teda EKG, oxymeter a ani Always-on displej no ponúknu vám krásny dizajn, štandardnú výdrž batérie, množstvo aplikácií a funkcií na sledovanie vášho zdravia atď. No a cena? Zariadenie štartuje na 339 € no po kliknutí na tento odkaz zobrazíte ponuky, kde začína na úrovni cca 300 €.

Apple Watch s remienkom z Apple Watch Ultra
Zdroj: Unsplash / Ricardo Resende

Z nášho pohľadu sa z tejto trojice najviac oplatia stredné Apple Watch Series 8, no ak máte zálusk na najväčšie a najdrahšie Apple Watch Ultra, určite vám to nebudeme vyhovárať. Platí to špeciálne teraz, kedy sú hodinky zľavnené aj u autorizovaných predajcov.

Zároveň tiež doplníme, že ich životný cyklus môže trvať až dva roky. Podľa zahraničných zdrojov by nemala prísť druhá generácia Apple Watch Ultra v roku 2023 ale až 2024. Inými slovami, aktuálny model by mal starnúť oveľa pomalšie ako Apple Watch Series 8.

Prečítajte si tiež  Nečakaný zvrat: Apple žaluje firmu, ktorá chce zakázať Apple Watch. Táto odveta vás zaujme

Nezabudnite na kvalitné príslušenstvo od Loopi 

Apple Watch Ultra remienok
Zdroj: Loopi

Na záver ešte doplníme, že ak si svoje Apple Watch Ultra kúpite, navštívte aj internetový obchod Loopi.sk, kde si pre ne môžete zaobstarať množstvo kvalitných remienkov. K dispozícii je ale samozrejme príslušenstvo aj pre iné verzie Apple Watch či napríklad iPhoneAirPodsAirTag alebo Mac.

49 mm Apple Watch Ultra sú kompatibilné so všetkými remienkami pre klasický 45 mm model. K mohutnému dizajnu sa hodia najmä kvalitné remienky z nehrdzavejúcej ocele. Výber je však samozrejme na každom z vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -