Kúpa tabletu dnes môže byť pre niektorých ľudí náročná. Na trhu je totiž toľko produktov, že sa v ich ponuke strácajú. A hoci spoločnosť Apple dávno stavila na jednoduchosť, v súčasnosti sa žiaľ od tejto myšlienky odklonila. Zatiaľ čo v roku 2010 bol k dispozícii jeden iPad, dnes si môžete kúpiť až päť modelov v šiestich veľkostiach. Na Slovensku sa ale najlepšie predáva to zariadenie, ktoré je najlacnejšie. Vôbec sa tomu nečudujeme.

Ak by ste očakávali, že Slováci radi investujú do najmodernejšieho dizajnu, najvýkonnejšieho fotoaparátu a čo najlepšieho displeja, boli by ste na omyle. Najradšej máme jednoduchý a funkčný tablet s operačným systémom iPadOS, ktorý robí presne to, čo od neho potrebujeme. Takýmto zariadením je iPad 9. generácie s procesorom A13 Bionic, ktorý spoločnosť Apple predáva od 429 €. Po kliknutí na tento odkaz ho ale kúpite od 335,95 €, vďaka čomu na jeho nákupe ušetríte skoro 100 €, respektíve štvrtinu pôvodnej ceny. A to sa oplatí.

iPad 9. generácie vám pritom perfektné poslúži na prezeranie webu, videí alebo písanie textov. Taktiež má k dispozícii kvalitnú prednú aj zadnú kameru na uskutočňovanie Face Time hovorov či veľa ďalších funkcií, vďaka ktorým si ho zamilujete. Za 335,95 € je to ideálny spoločník na doma, do práce alebo aj do školy. Využiť ho môžete skutočne rôznymi spôsobmi a taktiež podporuje externé klávesnice.

iPad 9. generácie a Apple Pencil
Zdroj: MyNextTablet

A ak by ste chceli niečo modernejšie s krajším hranatým dizajnom, kúpiť si môžete aj desiatu generáciu iPadu, ktorú spoločnosť Apple predstavila minulý rok s procesorom A14 Bionic a väčším 10,2″ displejom. Toto zariadenie sa predáva bežne za 579 € no na Slovensku ho kúpite od 527,04 €.

Otázne však zostáva, či vám takmer 200 € príplatok dáva v tomto prípade dostatočne veľký zmysel. Novší iPad je síce krajší no po technickej stránke len o málo lepší. Aj preto vám odporúčame skôr nákup staršieho a lacnejšieho prevedenia. Rozhodnutie ale nechávame na vás.

iPad 10 slovensko
Zdroj: 9to5mac (úprava redakcie)

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple sa chce dohodnúť s firmou, ktorá mu vraj ukradla logo v tvare hrušky
Môže ťa zaujímať
- Reklama -