Pokiaľ sledujete TV, máme pre vás zaujímavú novinku. Spoločnosť Towercom, ktorá prevádzkuje terestriálnu platformu Plustelka a tiež všetky celoplošné DVB-T a DVB-T2 vysielače prináša nový televízny kanál od na celý, ktorý bude k dispozícii až do konca apríla 2023 úplne zadarmo. O tejto novinke informoval portál Satelitna.tv.

V nasledujúcich týždňoch sa môžu diváci tešiť na dočasne nekódovaný kanál Sport 2, ktorý bude dostupný vo vysokej HD kvalite. Dôležité je podotknúť, že vysielanie bude dostupné len v kompresnom formáte HEVC (H.265), čo môže spôsobovať problémy pre tých divákov, ktorí disponujú staršími zariadeniami. V praxi neuvidia obraz ale budú počuť zvuk.

Samotná akcia bude iba dočasná a po jej skončení bude Sport 2 HD opäť zakódovaný skrz systémy Irdeto a Cryptoguard. K dispozícii bude teda iba za poplatok.

Diváci si však na kanále Sport 2 HD môžu užiť množstvo športových prenosov vo vysokej kvalite. Spomeňme napríklad live vysielanie Formuly 1, tureckej futbalovej ligy Süper Lig, švédskej najvyššej hokejovej SHL či priame prenosy z Coppa Italia / Copa del Rey a veľa iného.

Podobné ponuky majú k dispozícii pravidelne aj iní slovenský telekomunikační operátori. Akonáhle sa dozvieme niečo nové, dáme vám o tom vedieť.


Tento článok vznikol aj vďaka internetovému obchodu Loopi.sk, kde nájdete kvalitné Apple príslušenstvo pre iPhone, Apple Watch, Mac, AirPods, AirTag a veľa ďalších. Na e-shope nájdete široký sortiment produktov v rôznych farbách a prevedeniach skladom, ktoré sú expedované do 24 hodín od zadania objednávky. Taktiež môžete zaplatiť veľmi jednoducho kartou ale aj cez Apple Pay, čo vám ponúkne vysokú bezpečnosť a tiež komfort.

Loopi Eco Case
Reklama

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Slovenský TV operátor prichádza s neodolateľnou ponukou
Môže ťa zaujímať
- Reklama -