Výrobcovia televízorov sa pokúšajú svojim používateľom sprostredkovať špičkový obraz a taktiež kvalitný zvuk. Nebudeme si však klamať, že sa poväčšine nechytajú na soundbary alebo domáce kiná, ktoré si môžete zaobstarať, ako dodatočné príslušenstvo. Dnes vám predstavíme nádherný soundbar LG Eclair s elegantným dizajnom a perfektným zvukom, ktorý dopĺňa subwoofer. Na jeho nákupe ušetríte množstvo peňazí.

Zariadenie s kódovým označením „LG QP5W“ je vybavené špičkovými reproduktormi, ktoré vám poskytnú optimálny zážitok pri sledovaní filmov alebo seriálov. Rovnako je jeho súčasťou aj dodatočný bezdrôtový subwoofer, ktorý celý zvuk obohatí o výrazné a čisté basy. Vďaka tomu sa budete vo svojej obývačke cítiť ako v kine. Celkový výkon zostavy je až 320 W.

Čo sa týka ceny luxusného soundbaru LG Eclair, bežne sa predáva za cca 400 €, čo zhruba zodpovedá jeho kvalite a tiež elegantnému dizajnu. Pokiaľ však kliknete na tento odkaz, zariadenie môžete získať už od 259 €, vďaka čomu na jeho nákupe krásne ušetríte. Konečne získate reproduktory, ktoré nie len, že hrajú, ale aj vyzerajú úplne fantasticky na akomkoľvek mieste, kde ich umiestnite.

LG Soundbar Eclair
Zdroj: LG

LG Eclair nemá problém ani s priestorovým zvukom Dolby Atmos a dokonca obsahuje USB port, vďaka ktorému na ňom môžete prehrávať hudbu nezávisle od svojho televízora alebo mobilného zariadenia. Samozrejme sa v ňom nachádza aj Bluetooth či štandard HDMI ARC.

A pokiaľ by sa vám nepáčilo elegantné biele prevedenie, soundbar môžete samozrejme získať aj v čiernej farbe. Rovnako sa bežne predáva za cca 400 €, no po kliknutí na tento odkaz ho získate za 299 €. Ktorý sa vám páči viac? Dajte nám vedieť do komentára.

LG Soundbar Eclair
Zdroj: LG

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MacBook Air M3 (8 GB RAM) sa objavil v hernom teste: Ako si poradil s GTA 5 a ďalšími titulmi?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -