Spoločnosť Orange Slovensko zverejnila na svojej oficiálnej internetovej stránke správu, v ktorej svojich zákazníkov informuje o neplánovanom výpadku služieb Orange Doma, ktorý sa týka televízie a tiež optického internetu. Problém pretrváva už niekoľko hodín a podľa dostupných informácií ešte stále nebol vyriešený.

Konkrétne ide o služby v lokalite Bratislava, v častiach Dúbravka, Karlová Ves a Devínska Nová Ves. Orange bližšie nešpecifikoval, čo tento výpadok spôsobilo, no prisľúbil, že v súčasnosti intenzívne pracuje na odstránení poruchy. Zároveň sa svojim zákazníkom ospravedlnil za spôsobené komplikácie.

Orange varuje pred ďalšími výpadkami v rôznych častiach Slovenska

Orange tiež na svojej stránke pre poruchy – výpadky informoval aj o odstávke služieb, ktorá je však dopredu naplánovaná z dôvodu prác spoločnosti Slovak Telekom, a.s., ktoré môžu mať dopad na službu DSL / Partner Optic.

Prvá z nich prebehla už počas dnešného dňa 25.4.2023 v obciach Štrba, Šumava a Važec v čase od 5:30 – 9:00 (210 minút).

Ďalšie odstávky sú naplánované 27.4.2023 v Komárne, v čase od 5:00 do 9:00 (240 minút) a v obciach Kanianka, Lazany, Nedožery Brezany, Poluvsie, Poruba, Pravenec v čase 7:30 – 12:30 (300 minút).

Orange na záver dodáva, že akonáhle výpadky skončia a vy budete mať akékoľvek problémy s internetom, mali by ste reštartovať router.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  4K QLED televízor od Hisense môžete získať po zľave extrémne lacno. Toto všetko ponúka
Môže ťa zaujímať
- Reklama -