Povedzme si na rovinu, sledovanie filmov, seriálov, športových podujatí alebo hranie hier na kvalitnom televízore je len polovica zážitku, ktorý si môžete dopriať. Na to, aby ste sa cítili ako v kine potrebujete aj kvalitnú súpravu reproduktorov, ktoré rozozvučia celú miestnosť. No a presne to ponúka domáce kino Sony HT-S40R, ktoré teraz kúpite v zľave.

Do vašej obývačky prinesie špičkový audio-systém s digitálnym zosilňovačom a výkonom sústavy až na úrovni 600 W a priestorovým zvukom 5.1. Samozrejmosťou je aj možnosť streamovania hudby z mobilu či USB a rôzne zvukové režimy, ktoré si viete na mieru prispôsobiť. Budúceho majiteľa tiež poteší jednoduchá inštalácia.

Bežná cena tejto zostavy atakuje hranicu 500 €, čo je skutočne dosť. Po kliknutí na tento odkaz ju však získate lacnejšie, už od 362,88 €, čo je vynikajúca ponuka. Myslite na to, že túto zostavu si nekupujete na rok či dva, ale na oveľa dlhšiu dobu, počas ktorej vám bude robiť denno-denne radosť.

Špičkové domáce kino s perfektným zvukom a funkciami 

sony ht-s40r
Zdroj: Sony

Sony si v rámci tohto domáceho kina pre svojich zákazníkov pripravilo zostavu výkonného soundbaru, subwoofera a bezdrôtových zadných reproduktorov, vďaka čomu vás obsah na vašej TV doslova pohltí.

Skvelé je tiež to, že audiosystém podporuje Bluetooth, vďaka čomu naň môžete veľmi pohodlne napojiť napríklad iPhone s Apple Music. To sa hodí pri príležitostiach, kedy nechcete mať pustený televízor.

Sony HT-S40R má tiež niekoľko vstavaných režimov, medzi ktoré patrí Štandardné, Kino, Hudba, Noc a Hlasový režim. Pomocou nich si viete prispôsobiť zvuk presne podľa svojho gusta. Z nášho pohľadu ide teda o výhodnú ponuku, ktorú by bola veľká škoda nevyužiť. Platí to najmä pre tých, ktorí vlastnia veľký televízor s kvalitným zobrazením, no podpriemerným audiom.

sony ht-s40r
Zdroj: Sony

Ak vás Sony HT-S40R zaujalo, najlacnejšie na Slovensku ho objavíte u týchto predajcov. Dajte nám vedieť do komentára, či s ním máte osobnú skúsenosť aj vy. Sme zvedaví na všetky vaše postrehy a názory.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  SONY odpovedá na megaobchod Microsoftu a tiež akvizuje známe herné štúdio
Môže ťa zaujímať
- Reklama -