V poslednom období čoraz častejšie píšeme o tom, ako mobilní operátori zvyšujú ceny svojich služieb. Dnes pre vás ale máme dobrú správu, o ktorú sa postaral Telekom. Táto telekomunikačná spoločnosť si pre svojich zákazníkov pripravila akciu, ktorá poteší snáď každého. Ponúkne vám dáta úplne zadarmo.

Neobmedzený balík internetu má veľkú výhodu v tom, že sa bude aktivovať úplne automaticky. Zákazník tak nemusí na nič klikať v aplikácií, alebo posielať SMS správy. Novinka začne platiť už od zajtra, 26. mája a potrvá do 30. júna 2023, takže dokopy dlhšie ako mesiac.

Pokiaľ vás zaujíma, akých paušálov sa táto akcia týka, odpoveď je potešujúca. Využiť ju budete môcť v rámci T paušálov, T Biznis paušálov, Mobilného internetu a tiež s programom Bez záväzkov.

1 TB mobilného internetu na mesiac zadarmo 

Už sme si zvykli na to, že neobmedzené dáta nebývajú úplne neobmedzené. Platí to aj o tejto akcií, kde ich strop končí pri 1 000 GB internetu. Takýto objem bude ale schopný počas celého, viac ako mesiac dlhého trvania akcie prekročiť len málokto.

Nekonečné dáta budú dostupné aj v 5G sieti, ktorá je aktuálne k dispozícii až pre 42 % populácie Slovenska. Samozrejme, akcia sa bude vzťahovať aj na staršie typy sietí, ako 4G, 3G alebo 2G.

Bez akýchkoľvek obmedzení teda budete môcť pozerať stovky filmov, tisíce videí a počúvať hudbu v tej najvyššej možnej kvalite.

Telekom vo svojej tlačovej správe zdôrazňuje, že okrem iného si cez dáta môžete pozrieť napríklad aj finále MS v hokeji alebo finále Ligy majstrov UEFA na Magio GO.

Čo hovoríte na túto novinku vy? Dajte nám vedieť do komentára, či vás potešila.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Nový Samsung Galaxy Z Flip5 kúpite po zľave za super cenu. Ušetríte stovky eur a získate špičkový skladací smartfón
Môže ťa zaujímať
- Reklama -