Už sa to začína. Leto, more, slnko, skrátka všetko čo k tomu patrí a patrí k tomu aj neuveriteľná zábava, samozrejme spojená s vytváraním videí či fotografií na iPhony po celom svete. Najnovšie sa podarilo zachytiť veľmi zaujímavé video dvom bratom zo San Diega, ktorí si odskočili na dovolenku k teplému moru. Čo však čert nechcel, jednému z bratov sa podarilo iPhone potopiť až na dno mora.

Potopený iPhone

Pokiaľ ste na lodi, zvádza to naozaj na všelijaké hlúposti a jedna z tých najobľubenejších je určite skákanie do vody. Jeden z dvoch vyššie spomínaných bratov mal svoj iPhone 5 zabalený v špeciálnom vodotesnom kryte, ktorý nedokáže zničiť takmer nič a tak bez väčších problémov mohol skočiť do vody a bezstarostne natáčať krásy mora. Avšak, akosi sa mu zrazu nechcelo a tak hodil telefón svojmu bratovi, ktorý bol ešte na lodi. Niečo však akoby naschvál nevyšlo a telefón zrazu začal veľmi rýchlo klesať pod váhou ťažkého púzdra smerom ku dnu.

Bolo to síce 50/50 ale telefón dopadol presne na tú stranu, na ktorej kamera nenahrávala a tak zaznamenala pomerne zaujímavé zábery oboch bratov, snažiacich sa vyloviť iPhone z hlbín mora. Navzdory všetkým pokusom to však nevyšlo, pretože sa nedokázali dostatočne nadýchnuť a hlavne nedokázali vydržať obrovský tlak vo veľkej hĺbke. Práve preto si privolali na pomoc kapitána lode, ktorý sa na prvýkrát poriadne nadýchol a iPhone vylovil. Tento zaujímavý príbeh nakoniec podpísalo aj zaujímavé video, ktoré nahral. Pozri sa na to, ako to vyzerá, keď iPhone spadne do mora!

Prečítajte si tiež  iOS 16 príde o pár dní. Pozrite si koncept, ktorý dokonalo zhŕňa všetko, čo od neho očakávame
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.