Nebudeme si klamať, letecká spoločnosť Emirates zo Spojených arabských emirátov sa radí medzi tie najlepšie na svete. Ak s ňou zvyknete lietať, prakticky vždy je to záruka vysokého komfortu, ktorý je spojený s príjemným zážitkom. Kompetentní, ale chcú, aby to bolo ešte lepšie.

Ako informuje Emirates na svojom oficiálnom webe, najnovšie sa rozhodla inovovať svoje technológie a spustila plán „One Device“, z ktorého sa teší aj spoločnosť Apple. Dôvod je ten, že Emirates chce používať už iba jej mobilné zariadenia a tablety a preto sa všetkých 20 000 členov palúb po celom svete môže tešiť na to, že od leteckej spoločnosti dostane iPhone 13 alebo iPad Air, ktorý im bude na mieru nakonfigurovaný.

V zariadeniach sa majú nachádzať špeciálne aplikácie Emirates, ktoré budú zamerané na  zlepšenie a zefektívnenie služieb pre cestujúcich na palube. Rovnako bude ich cieľom, aby posádke zjednodušili a zrýchlili správu svojim spoľahlivým fungovaním.

Nie je to prvá skúsenosť Emirates s Apple zariadeniami 

Firma započala s touto iniciatívou ešte minulý rok, keď nakúpila Apple zariadenia za cca 8,29 milióna EUR. V súčasnosti využíva približne 7 000 členov posádky svoj služobný iPhone na viac ako 450 denných letoch po celom svete.

Už čoskoro však dostane ďalších 5 000 palubných sprievodcov buď iPhone alebo iPad, v ktorom sa bude nachádzať celý rad natívnych aplikácií, ktoré budú vyrobené na mieru.

Spoločnosť Emirates tiež zdôrazňuje, že od svojich leteckých posádok získala spätnú väzbu, z ktorej vyplýva, že Apple produkty im umožňujú cítiť sa lepšie pripravení na prácu a rovnako vďaka nim vedia poskytovať vysoko personalizované služby pre svojich zákazníkov.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Nový kryt predĺži výdrž smartfónov vďaka energii, zachytenej zo vzduchu!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -