Pokiaľ radi športujete a beriete to skutočne vážne, potrebujete aj kvalitné inteligentné hodinky, ktoré vás a vaše výkony budú sledovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni. No a presne za týmto účelom si môžete zaobstarať špičkové Garmin Forerunner 965. Teraz sa dajú kúpiť za veľmi výhodnú cenu, s ktorou slušne ušetríte.

Zariadenie je vybavené špičkovým AMOLED displejom s vysokým rozlíšením 454 x 454 pixelov. Ochranu obrazovky zabezpečuje sklíčko Gorilla Glass a nechýba tu ani funkcia Always-on. Garmin Forerunner 965 však disponujú aj prémiovou titánovou lunetou a plnohodnotnou senzorovou výbavu. Chýbať vám vďaka tomu nebude snímač srdcového tepu, oxymeter, a dokonca ani EKG. V hodinkách je samozrejme aj GPS či iné technológie.

Koľko však Garmin Forerunner 965 určené pre športovcov a aktívnych používateľov stoja? Štandardná cena hodiniek je relatívne vysoká a štartuje na úrovni až 649 €. Vy ich, ale môžete získať výrazne lacnejšie, pretože po kliknutí na tento odkaz za ne zaplatíte iba 575 €. Ušetríte teda cca 75 € a to sa z nášho pohľadu určite oplatí. Zabúdať totiž nesmiete, že Garmin Forerunner 965 majú aj rôzne inovatívne funkcie, ako napríklad meranie bežeckého výkonu či dokonca dynamických bežeckých vlastností. A nie je to všetko.

V hodinkách sa nachádza aj NFC, vďaka čomu s nimi môžete platiť cez Garmin Pay (overte si, ale či to podporuje vaša banka). Taktiež sú kompatibilné s iOS či Androidom a v oboch prípadoch posielajú dáta o vašej aktivite do aplikácie, ktorú si stiahnete z Google Play / App Store.

Obrovskou výhodou Garmin Forerunner 965 je tiež výdrž batérie, ktorá môže dosiahnuť až 3 týžne na jedno nabitie. Samozrejme v praxi počítajte skôr s 10 – 14 dňami. Aj tak je to, ale hodnota, ktorá je v porovnaní s konkurenciou extrémne dobrá.

Ak teda hľadáte špičkové inteligentné hodinky, ktoré vážia iba 53 gramov a vďaka norme 5 ATM (50 M) im neublíži ani voda, Garmin Forerunner 965, ktoré kúpite po kliknutí na tento odkaz za 575 € sú z nášho pohľadu absolútne fantastickou voľbou.

Garmin Forerunner 965
Zdroj: Garmin

To, či sa ich nákup oplatí si však už musíte zvážiť sami. Môže ísť, ale o zaujímavý tip pod vianočný stromček pre vášho blízkeho, ktorý je vášnivým športovcom.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Samsung Galaxy S22 dnes kúpte vo vynikajúcej zľave. Je to zaujímavá alternatíva pre iPhone
Môže ťa zaujímať
- Reklama -