Ak si chcete kúpiť jeden z najvydarenejších tabletov súčasnosti, máme pre vás tip, ktorým určite nič nepokazíte. iPad Air s procesorom M1 má stále (na pomery tabletov) extrémny výkon a tiež vysokú efektivitu. iPad Air navyše teraz dokážete získať za cenu, za ktorú sa jednoznačne oplatí. Poteší aj moderným dizajnom a ďalšími funkciami.

Zariadenie sa v prvom rade môže pochváliť veľkým, až 10,9″ edge-to-edge displejom s rozlíšením 2360 x 1640 pixelov. Obrazovka má krásne farby a tiež dokonalo reaguje na dotyk. Je to skrátka tá Apple platforma, ktorú budete milovať. Aby toho nebolo málo, čip M1 je tu vo výkonnejšej verzii s 8-jadrovým CPU, 8-jadrovým GPU a tiež 8 GB operačnou pamäťou RAM. Nech si doň teda nainštalujete akékoľvek aplikácie, alebo hry, môžete mať istotu, že ich iPad Air M1 zvládne lusknutím prsta.

Samotný tablet sa v čase uvedenia na trh predával za pomerne mastných 769 €. Na jednej strane je táto cena vzhľadom na technológie a výkon akceptovateľná, no na strane druhej by určite každého potešilo, keby za iPad Air s procesorom M1 vo finále zaplatil menej. To sa vám teraz môže splniť, pretože tablet kúpite po kliknutí na tento odkaz už za 687 €, vďaka čomu na jeho nákupe slušne ušetríte. Je to produkt na niekoľko rokov, takže keď si to rozpočítate, celé to dáva zmysel.

iPad Air 5
Zdroj: YouTube / Karl Conrad (snímka obrazovky)

Platí to najmä v prípade, keď si uvedomíte, že iPad Air M1 má USB-C konektor a taktiež dlhú výdrž batérie, ktorá môže dosiahnuť až 10 hodín. Zariadenie sa tiež vie pochváliť konektormi na klávesnicu s TrackPadom, vďaka ktorej z neho urobíte raz dva laptop a aby toho nebolo málo, v jeho útrobách sa skrývajú aj 4 vstavané, veľmi výkonné reproduktory. Tie využijete pri hraní hier, počúvaní hudby, alebo sledovaní seriálov na Netflixe.

Za zmienku tiež stojí možnosť odomykania cez integrované Touch ID v uzamykacom tlačidle a aby toho nebolo málo, tak potešia aj kompaktne vlastnosti tohto 10,9″ tabletu. Jeho hrúbka je totiž 6,1″ mm a celková váha iba 461 gramov. Je len veľmi málo konkurentov v rovnakej cenovej kategórií, ktorí by vám dokázali ponúknuť to isté. Aj preto vám nákup iPad Air M1 po kliknutí na tento odkaz už za 687 € jednoznačne odporúčame. Rozhodnúť sa, ale musíte sami.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Technológia ako zo sci-fi filmu. Apple Vision Pro prinesie neuveriteľnú technológiu, ktorá vám zjednoduší život
Môže ťa zaujímať
- Reklama -