Inteligentné hodinky od spoločnosti Garmin sú v našich končinách extrémne populárne a ak hľadáte dobre vybavený model, ktorý zároveň nie je extrémne drahý, máme pre vás jeden tip. Relatívne čerstvo predstavené Garmin Venu 3 majú elegantný dizajn vhodný pre mužov aj dámy a takisto ponúkajú kvalitný displej či plno funkcií. Teraz ich kúpite za výhodnú cenu a neoľutujete to.

Garmin Venu 3 disponujú 1,4″ AMOLED displejom s rozlíšením až 454 x 434 pixelov či funkciou Always-on. Obrazovka je dodatočne chránená technológiou Corner Gorilla Glass 3 proti škrabancom, alebo rozbitiu a môžete si na nej meniť rôzne ciferníky. Aby toho nebolo málo, zariadenie disponuje aj NFC pripojením, s ktorým zvládnete bezkontaktné platby cez službu Garmin Pay a samozrejme je jeho súčasťou aj špičková konektivita skrz ANT+, Wi-Fi či Bluetooth.

No a koľko tieto vydarené hodinky stoja? Na rovinu, nie sú lacné, no teraz ich viete získať výhodnejšie. Garmin Venu 3 si budete kupovať na niekoľko rokov a preto je pochopiteľné, že si za ne výrobca pýta relatívne mastných 499 €. Po kliknutí na tento odkaz ich, ale získate už za 448,9 €, vďaka čomu príjemne ušetríte. Nie je to síce žiadna rekordná zľava, no pri takomto produkte, ktorý je nový a do zliav sa prakticky nedostáva ide o zaujímavú ponuku. Hodinky si samozrejme môžete spárovať cez Garmin Conncet s iOS aj Android zariadením.

Náročnejší spotrebitelia tiež ocenia odolnosť voči vode v rámci normy 5 ATM, alebo množstvo špičkových a veľmi presných senzorov. V Garmin Venu 3 nájdete sledovanie srdcového tepu, oxymeter, kontrolu aktuálnej mieru stresu či sledovanie vašej spánkovej aktivity. Zariadenie tiež dokáže detegovať spánok a takisto sa vie zamerať aj na dĺžku krátkych zdriemnutí, ktoré uskutočníte počas dňa.

V neposlednom rade netreba zabúdať na špičkovú výbavu pre športovcov. Súčasťou Garmin Venu 3 sú rôzne animované cvičenia či športové režimy. Hodinky tiež disponujú presným určovaním polohy GPS, GLONASS a GALILEO a na jedno nabitie zvládnu fungovať až 14 dní. Ak sa vám teda Garmin Venu 3 zapáčili, po kliknutí na tento odkaz ich môžete mať za 448,9 €. Treba však myslieť na to, že takéto zvýhodnenie môže byť časovo / skladovo obmedzené. Kto skôr príde, ten skôr berie.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -