Spoločnosť sa v Londýne rozhodla zvoliť pomerne netradičnú výzdobu svojich obchodov Apple Store. Na výklady obchodov použila obrovské kvety a samozrejme hodinky Apple Watch.

Cieľom tejto reklamy je upozorniť na to, že v Apple Watch nájde používateľ naozaj obrovské množstvo ciferníkov, ktoré vyobrazujú kvety.

Kvety

Obrovské kvety v maloobchodných predajniach Selfridges spoločnosti Apple zdobia výklady a poukazujú na hodinky Apple Watch a hlavne na ich vydarené a detailné ciferníky. Celkovo spoločnosť Apple vyzdobila 8 kvetmi 24 výkladov.

Všetky obrovské kvety sú naozaj detailne spracované a navyše ručne maľované. Vo výkladoch nájdeme celkovo 24 veľkých kvetov, 50 stredne veľkých kvetov, no a potom 5525 malých kvetov. Na výrobu týchto kvetov boli použite rôzne materiály.

Tak napríklad, tie najväčšie boli vyrobené z liatej živice, zatiaľ čo menšie kusy vznikli ako výtlačok z 3D tlačiarni a aj keď sme v Londýne neboli a daný výklad nevideli naživo, dovolíme si tvrdiť minimálne na základe fotiek, že vyzerá fantasticky!

Prečítajte si tiež  Apple chce svojim pracovníkom dávať telesné kamery. Chce tým predísť únikom informácií
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.