Aj finančné inštitúcie robia čas od času chyby a niektoré z nich vedia byť poriadne nepríjemné. Pekným príkladom je Fio banka, ktorá je v našich končinách veľmi populárne. Na svojich oficiálnych Facebookových stránkach najnovšie zverejnila príspevok, v ktorom svojich zákazníkov informovala o nepríjemnej chybe.

Fio banka mala konkrétne problémy s transakciami, pri ktorých sa stávalo, že sa peniaze sťahovali z účtov pri jednej platbe dvakrát. V dôsledku toho prišli niektorí zákazníci z ničoho nič o svoje eurá / české koruny bez akéhokoľvek dôvodu. Banka si však chybu rýchlo uvedomila a aktívne začala pracovať na jej riešení.

Dnes naobed aktualizovala pôvodný príspevok, v ktorom uviedla, že duplicitné platby, ktoré boli fakturované niektorým zákazníkom už boli zrušené. Peniaze sa teda mali vrátiť na účty. Fio banka sa za túto nepríjemnosť ospravedlnila.

Aktualizovaný príspevok (9.4.2024): Milí klienti, duplicitné fakturované platby boli zrušené, takže by malo byť všetko opäť v poriadku na účtoch. Veľmi sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a ďakujeme za trpezlivosť.

Pôvodný príspevok: Ospravedlňujeme sa za komplikácie spôsobené duplicitným vyúčtovaním niektorých transakcií s Visa kartou. Uvedomujeme si ťažkosti a intenzívne riešime situáciu s Visom. Veríme, že k vráteniu duplicitných transakcií dôjde do niekoľkých dní. Ďakujeme za pochopenie.

Ak teda máte účet v tejto banke, radšej si ho skontrolujte, nakoľko problém sa mohol týkať aj vás. Pokiaľ budete mať akékoľvek problémy kontaktujte banku, ktorá vám pomôže.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Google čelí obrovskúmu škandálu. Za nelegálne sledovanie používateľov v Androide bude platiť šialené peniaze
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJSvetApple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.