Na Slovenskom televíznom trhu došlo v posledných rokoch ku niekoľkým zásadným zmenám. Ako informuje Korzár Košice, už čoskoro to bude pokračovať zrušeným známej východoslovenskej televíznej stanice.

Konkrétne išlo o košickú mestskú televíziu s názvom TelKE, ktorá ukončí svoje niekoľkoročné vysielanie v júni 2024. Podľa portálu je hlavným dôvodom šetrenie a rozpočtové provizórium, v ktorom sa aktuálne Košice nachádzajú.

Košická mestská televízia začala vysielať pred šiestimi rokmi. Patrila pod mestský podnik Košické kultúrne centrá – K 13 a pravidelne prinášala spravodajstvo a publicistiku z mesta a jeho okolia. TelKE bola dostupná pre desaťtisíce Košičanov, ale aj ľudí z celého Slovenska.

V televízii pracovalo celkovo desať ľudí s trvalým pracovným pomerom, pričom siedmi z nich budú prepustení. Zvyšní traja zamestnanci by mali naďalej pracovať v podniku K 13.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  65" TV Samsung so 4K rozlíšením kúpite za veľmi výhodnú cenu. Má všetko, čo potrebujete
Môže ťa zaujímať
- Reklama -