Na trhu je množstvo streamovacích služieb, z ktorých si každý vyberá tu svoju najobľúbenejšiu. Jednou z nich je aj stále nováčik na slovenskom trhu – JOJ Play. Táto služba má však už dnes cez 460 000 používateľov a stále rastie. Tento úspech je síce do veľkej mieri pripisovaný bezplatnému prístupu, ktorý poskytuje tisíce hodín zábavy vrátane filmov, seriálov a živého vysielania televízie JOJ, no dnes sa ukazuje, že priplatiť si 5,99 € / mesačne za prémiový balík dáva zmysel.

Dôvodom je fakt, že služba JOJ Play prináša aj thriler s hororovým podtónom s názvom Smršť, ktorý bol inšpirovaný rovnomenným bestsellerom od Jozefa Kariku. Tento film režíroval Peter Bebjak a divákom ponúka divákom jedinečný zážitok plný tajomstva a napätia. Herecké obsadenie s menami ako Tomáš Maštalír a Aňa Geislerová len pridáva na atraktivite tohto diela.

Celý príbeh sleduje forenzného psychológa Martina Langa a jeho manželku Pawlu, ktorí prichádzajú do horských kúpeľov, aby zachránili svoj vzťah. Ich plány však naruší záhadná zásielka, ktorá privedie Martina späť k prípadu známeho ako „jazda smrti“.

Film Smršť sprevádza tajomný halný vietor 

Celý film sprevádza aj tajomný halný vietor (vyskytujúci sa v južnom Poľsku), ktorý zohráva kľúčovú rolu v príbehu a pridáva do filmu autentickú atmosféru.

My len doplníme, že v reálnom svete ide o vietor fönového typu, ktorý je typický tým, že je teplý, suchý, nárazový a vanúci smerom do dolín.

Natáčalo sa v kúpeľoch Sliač

Natáčanie prebiehalo v kúpeľoch Sliač, ktoré svojou strohou architektúrou a novembrovou hmlou perfektne dotvárali mrazivú atmosféru príbehu. Režisér Bebjak sa nechal inšpirovať nielen knihou, ale aj reálnymi miestami, čo dodáva filmu pocit autenticity a mystiky zároveň.

Jozef Karika, autor knižnej predlohy, vyjadril spokojnosť s finálnym produktom, ktorý podľa jeho slov „pokračuje tam, kde kniha skončila.“ Táto adaptácia teda nie je len vernou kópiou, ale prináša aj nové momenty a prekvapenia, ktoré potešia aj skalných fanúšikov.

JOJ Play tak opäť dokazuje, že je pripravená prinášať kvalitný a exkluzívny obsah svojim divákom, a to všetko za dostupnú cenu.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Toľko dní budú pracovať Slováci na nový iPhone 14 Pro. Je to šialene dlhá doba (aktualizované)
Môže ťa zaujímať
- Reklama -