Spoločnosť Apple má v ponuke tri modely Apple Watch. Jeden je až zbytočne drahý (Ultra 2), druhý je celkom lacný, no chýbajú mu technológie (SE 2), no a tretím je zlatá stredná cesta v podobne Apple Watch Series 9, ktoré majú všetko dôležité. Navyše teraz ich kúpite vo vysokej zľave, vďaka čomu slušne ušetríte. Tento nákup nebudete ľutovať.

Inteligentné hodinky Apple Watch Series 9 majú moderný hliníkový dizajn a tvrdené ION-X sklíčko, pod ktorým sa skrýva kvalitný OLED displej s vysokým rozlíšením, jasom až 2 000 nitov a samozrejme funkciou Always-on. Apple tu použil aj úplne novú generáciu čipu S9, ktorý má nie len vysoký výkon, takže si poradí so všetkými apkami – aj tými z Apple Watch App Store, ale takisto ponúka navýšené, až 64 GB úložisko. Z hľadiska senzorov majú Apple Watch Series 9 sledovanie srdcového tepu, ale aj oxymeter či teplomer. Odmerajú vám dokonca aj EKG a na polohu bude dozerať veľmi presné dvoj-frekvenčné GPS.

Ako môžete vidieť sami, je to veľmi dobrá výbava ukrytá v extrémne kompaktnom produkte. Koľko, ale Apple Watch Series 9 stoja? V čase uvedenia na trh sa predávali za 479 €, čo bolo len tak mimochodom o 50 € menej, než za predošlý model. Dnes je, ale situácia ešte priaznivejšia a po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 399 €. Na hodinkách teda krásne ušetríte a získate produkt, ktorý vám vydrží roky. A s týmto tvrdením určite nepreháňame, keďže sami používame rôzne modely Apple Watch. Niektoré už majú päť rokov a stále poctivo slúžia.

Zdroj: YouTube / DC Rainmaker / Arthur Winer (úprava redakcie)

Veľkou výhodou Apple Watch Series 9 je aj ich odolnosť voči vode v rámci normy 50 M (5 ATM), vďaka čomu zvládnu plávanie v bazéne aj kúpanie sa v mori. Len ich nezabudnite umyť pod tečúcou sladkou vodou, aby ste odstránili soľ. Taktiež majú vynikajúci tréningovú apku, kde je kvantum športov (vyberie si každý) a samozrejme vám zmerajú aktívne spálené kalórie. Okrem toho hodinky zaznamenajú váš spánok a tiež fyzickú kondíciu. Ich veľkým plusom je, že s nimi môžete telefonovať alebo odpovedať na správy. Aj preto majú prezývku „iPhone na zápästí„.

Tento model má taktiež celodennú výdrž batérie s podporou rýchleho nabíjania, vďaka čomu doplníte akumulátor na dostatočnú kapacitu už za cca 20 – 30 minút. Stačí si ich dať dole, keď sa idete večer osprchovať a urobiť si z toho rutinu. Za týždeň si zvyknete. Apple Watch Series 9 majú aj ovládanie gestami (Double Tap), čo oceníte, keď budete mať plné ruky. Ak sa vám teda hodinky páčia, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 399 €. Nenechajte si to ujsť.

Prečítajte si tiež  Obľúbené Amazfit GTR 4 kúpite v zľave za super cenu. Majú krásny displej a dlhú výdrž batérie

Ak chcete unikátny náramok, navštívte Loopi

Do pozornosti dávame, že na Apple Watch si viete meniť náramky. Kúpite ich na Loopi.sk, konkrétne v časti 45 mm model Apple Watch Series 9. K dispozícii sú aj remienky pre menšie 41 mm prevedenie Apple Watch Series 9. Samozrejmosťou sú nízke ceny či rýchle expandovanie zásielky. Pri využití služby Apple Pay dostanete drobnú zľavu ako pozornosť svetapple.sk. Tak na čo ešte čakáte?

Loopi Steel Magnetic Band
Zdroj: Loopi

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -