Pokiaľ máte radi dobrý zvuk, máme pre vás skvelú správu. Vynikajúce slúchadlá Sony WH-1000XM5 si obľúbili ľudia po celom svete a mnohými sú považované za to najlepšie, čo si v ich triede momentálne môžete zaobstarať. Navyše teraz ich viete získať v zľave za veľmi výhodnú cenu, vďaka čomu na ich nákupe slušne ušetríte.

Sony vždy dbal na kvalitu použitých technológií vo svojich zariadeniach. Aj preto majú slúchadlá WH-1000XM5 špičkové 30 mm meniče s podporou špičkového Hi-Res audia. Samozrejmosťou je v tomto prípade aktívne potláčanie okolitých zvukov (ANC), ktorému nedokáže konkurovať prakticky žiaden konkurent v tejto cenovej kategórii. Dôvodom je aj fakt, že Sony WH-1000XM5 disponujú čipom QN1 s podporou strojového učenia, ktorý s ANC spolupracuje. Slúchadlá majú samozrejme prvotriednu konektivitu s iOS aj Android zariadeniami a dokonca im nechýba ani NFC či moderný Bluetooth 5.2.

No a koľko vlastne toto zariadenie stojí? To je to najlepšie. Hoci sú Sony WH-1000XM5 konkurent aj pre AirPods Max, v skutočnosti ich získate oveľa lacnejšie. Už v štandarde sú dostupné za 399 €, avšak dnes ich po kliknutí na tento odkaz získate za 312 €, vďaka čomu slušne ušetríte.

Sony WH-1000XM5
Zdroj: YouTube / Flossy Carter (snímka obrazovky)

Slúchadlá Sony WH-1000XM5 sú vybavené aj perfektnou výdržou batérie na jedno nabitie. Zariadenie zvládne fungovať až 40 hodín s vypnutým ANC a veľmi príjemných 30 hodín so zapnutým ANC. Nabíjanie je samozrejme bleskovo rýchle a prebieha cez USB-C. Zabudnúť nesmieme ani na to, že Sony WH-1000XM5 sú vhodné aj na online hovory. Zariadenie disponuje vynikajúcimi mikrofónmi a navyše aj špeciálnymi funkciami HD Voice a Echo Cancellation, vďaka čomu vás bude dobre počuť za každých okolností.

Ak vás teda Sony WH-1000XM5 zaujali a hľadáte špičkové slúchadlá na cestovanie, prácu alebo bežné nosenie, ich výber si budete pochvaľovať. Namiesto štandardnej ceny 399 € za ne navyše teraz zaplatíte iba 312 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Akcia: MacBook Air s čipom M1 teraz získate za menej ako 999,00 €. Je to jeden z najlepších počítačov na trhu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -