Waze, obľúbená navigačná služba, ktorú už niekoľko rokov prevádzkuje spoločnosť Google, prichádza s ďalšou perfektnou novinkou, ktorú si okamžite zamilujete. Ide o špeciálny režim s hlasmi Mimoňov. Táto funkcia súvisí s premiérou filmu Despicable Me 4 (Ja, zloduch 4), ktorý aktuálne mieri do kín. Používateľom a ich deťom zároveň prináša jedinečný zážitok z navigácie.

Od svojho začiatku sa Waze snaží spríjemniť cestovanie svojich používateľov rôznymi zábavnými režimami a hlasmi celebrít. Tentokrát sa však podarilo spojiť ich snahu s populárnymi postavičkami z filmového sveta – Mimoňmi. Už dnes si vo Waze môžete vybrať medzi dvoma náladami vášho Mimoňa. Ide o „Despicable“ alebo „Mega Despicable„.

Kým prvá z nich ponúka pokojnejšie pokyny, tá druhá vás doslova rozosmeje vďaka chaotickým a hlučným pokynom. Pokiaľ sa teda chcete zabaviť po ceste na dovolenku, túto novinku si určite musíte vyskúšať

Funkcia tu nebude navždy, preto neváhajte a skúste ju

Ak máte radi trochu chaosu a nevadí vám, keď na vás počas cesty kričí animovaný Mimoň, tento režim je pre vás ideálny. Aktivácia je jednoduchá – stačí kliknúť na špeciálny odkaz priamo v aplikácii Waze.

Nezabúdajte, že tento režim je dostupný len na obmedzený čas, pravdepodobne po dobu, kým bude Despicable Me 4 v kinách. Ak si ho teda chcete vyskúšať, nemali by ste príliš dlho váhať.

Návod, ako pridať Mimoňov do Waze

  1. Otvorte aplikáciu Waze na vašom smartfóne.
  2. Hore vpravo kliknite na menu.
  3. V dolnej časti kliknite na tlačidlo pre aktiváciu Mimoňov.
  4. Teraz si vyberte medzi náladami „Despicable“ a „Mega Despicable“ (odporúčame vám odskúšať si obe).
  5. Hotovo!
Waze mimoni
Zdroj: SvetApple

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Návod: Ako na Apple Watch sledovať obnovovanie srdcovej frekvencie a čo to znamená?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -