Ak túžite po špičkových bezdrôtových slúchadlách, teraz je tá správna chvíľa na nákup. Legendárne AirPods vám ponúknu nielen špičkový zvuk, ale aj dokonalú kompatibilitu s ostatnými Apple zariadeniami či jednoduché ovládania. Teraz si ich môžete zaobstarať v zľave za fantastickú cenu.

AirPods 2 majú jednoduchý a ergonomický dizajn, ktorý je pohodlný aj na niekoľkohodinové nosenie bez prestávky. Ich súčasťou je aj fantastickú zvuk, schopnosť automaticky detegovať ucho (automatické spustenie a zastavenie prehrávania) ale aj možnosť samostatného použitia – ako náhrada za handsfree. Súčasťou AirPods 2 sú kvalitné mikrofóny, vďaka ktorým budete všetkých jasne a zreteľne počuť. Oceníte aj jednoduché dotykové plochy, cez ktoré budete všetko ovládať. No a cena?

Bežná cena AirPods je 159 €, ale dnes ich môžete po kliknutí na tento odkaz získať len za 100 €, čo predstavuje výraznú úsporu. Nenechajte si ujsť túto fantastickú príležitosť. AirPods vás nesklamú ani v oblasti výdrže batérie. Na jedno nabitie vydržia až 24 hodín s pomocou nabíjacieho puzdra, pričom samotné slúchadlá fungujú približne 5 hodín na jedno nabitie. Nabíjanie prebieha cez Lightning port.

AirPods 2 sú v zľave
Zdroj: Unsplash / Khoa Nguyen / Daniel Korpai (úprava redakcie)

Veľkou výhodou je aj to, ako rýchlo a jednoducho sa AirPods 2 pripoja ku vášmu iPhonu, iPadu alebo Macu. Ich súčasťou je funkcia Find My, vďaka čomu ich viete cez aplikáciu Nájsť lokalizovať.

Rovnako podporujú priestorový zvuk, vďaka čomu budete mať ešte väčší zážitok zo sledovania filmov alebo seriálov. Ak sa vám teda AirPods 2 páčia, kliknite na tento odkaz a získajte ich len za 100 €. Nie je náhoda, že ich majú milióny spokojných zákazníkov po celom svete.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Špičkový 65" OLED televízor od Samsungu kúpite v zľave. Ponúka 4K rozlíšenie a 144 Hz
Môže ťa zaujímať
- Reklama -