Ak sa radí hýbete, športujete alebo vykonávate iné aktivity a chcete to zaznamenávať na šikovné inteligentné zariadenie s veľmi presnými senzormi, Garmin Forerunner 265 sú pre vás ideálnou voľbou. Tieto hodinky si mnoho nadšencov kupuje radšej ako konkurenčné Apple Watch. Navyše, teraz ich môžete získať za výhodnú cenu.

Garmin Forerunner 265 sú navrhnuté tak, aby im nič nechýbalo. Majú 1,3″ AMOLED displej s rozlíšením 416 x 416 pixelov a podporujú technológiu Always-on. Nechýba ani ochrana Gorilla Glass a konštrukcia je vodeodolná do 50 m (5 ATM). Medzi senzory, ktoré nájdete v spodnej časti hodiniek patrí meranie srdcového tepu, pulzný oxymeter, krokomer, teplomer, barometer, výškomer, gyroskop a akcelerometer. Hodinky tiež obsahujú veľmi presné dvojpásmové GPS, vďaka čomu lepšie zaznamenáte svoj beh, bicyklovanie alebo iný podobný šport.

Garmin vyrába vynikajúce zariadenia a nebudeme si klamať, že nebývajú veľmi lacné. Hodinky s označením Forerunner 265 sa však predávajú za rozumnú cenu, ktorá je z nášho pohľadu plne akceptovateľná. Štandardne sú v ponuke za 499 €, avšak dnes ich po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 444 €, vďaka čomu ešte čosi ušetríte. Vzhľadom na to, že ide stále o relatívne nové zariadenie, určite to stojí za to využiť. Taktiež platí, že za podobné peniaze sa predávajú konkurenčné Apple Watch. Tie však nie sú zamerané na šport a sledovanie používateľa v takej miere, ako Garmin Forerunner 265.

Súčasťou hodiniek je samozrejme plno aktivít či športových režimov a tiež užšie zameranie sa na beh. Garmin Forerunner 265 sledujú aj vašu spánkovú aktivitu či dokonca stres a počas tréningov sa vám hodí aj informácia o vašej fyzickej kondícii (hodnota VO2). Garmin Forerunner 265 vám samozrejme ukážu aj relatívne presný počet spálených kalórií. A stále nie sme na konci. Tieto vydarené hodinky dostali do vienka aj NFC, vďaka čomu môžete cez službu Garmin Pay platiť bezkontaktne v obchodoch, alebo napríklad bufetoch, keď sa chcete osviežiť a nemáte pri sebe kartu či telefón.

Fantastická je v týchto hodinkách aj výdrž batérie, ktorá je podstatne lepšia ako u Apple Watch. Garmin Forerunner 265 vydržia až 13 dní na jedno nabitie v štandardnom režime, a so zapnutým Always-on displejom okolo 5 dní – čo je stále super hodnota. Ak teda chcete trvácny produkt na niekoľko rokov, ktorý vás bude nielen sledovať, ale aj motivovať k športovým výkonom, Garmin Forerunner 265 sú pre vás ideálnou voľbou. Po kliknutí na tento odkaz ich môžete mať len za 444 €. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  65" Samsung Neo QLED televízor s 8K rozlíšením je v zľave za výhodnú cenu
Garmin Forerunner 265
Zdroj: YouTube / DesFit (snímka obrazovky + úprava redakcie)

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -