Ak patríte medzi stredne náročných spotrebiteľov a hľadáte kvalitný, solídne postavený a dostatočne výkonný notebook na niekoľko rokov za rozumnú cenu, máme pre vás tip. MacBook Air si teraz môžete kúpiť v zľave za extrémne nízku cenu. Poteší vás dizajnom, schopnosťami aj operačným systémom.

MacBook Air má Retina displej s 13″ uhlopriečkou, podporou farebného spektra P3 a vysokým 2K rozlíšením, takže vám nebudú prekážať pixely. Zariadenie je vyrobené z hliníka a váži 1,29 kilogramu. Navyše je veľmi solídne postavené, takže sa môžete spoľahnúť na to, že vám niečo vydrží. Vo vnútri je procesor M1 vyrábaný 5 nm procesom. Má 8-jadrové CPU a 7-jadrové GPU spolu so 16-jadrovým Neural Enginom. Vďaka tomu zvládne náročnejšie úlohy (grafika, strihanie videa), ale v budúcnosti aj Apple Intelligence. Pre väčšinu ľudí je to dostatočne výkonný hardvér.

No a cena? MacBook Air M1 sa v čase uvedenia na trh predával za príjemných 1 199 € s DPH, avšak postupom času jeho cena klesala. Neskôr sa dal kúpiť aj za 1 000 € či dokonca 900 €. Dnes ho, ale po kliknutí na tento odkaz získate len za 838 € s DPH, vďaka čomu sa vám otvára extrémne dostupná cesta k operačnému systému macOS a všetkým jeho výhodám. A nemusíte sa báť toho, že MacBook Air M1 nie je novinkou. Sme totiž presvedčení, že drvivej väčšine bežných zákazníkov, ktorí po ňom pokukujú bude dokonale stačiť.

MacBook Air
Zdroj: Unsplash / Isaac Martin

Jeho veľkou výhodou je tiež obrovská batéria, ktorá spolupracuje s úsporným procesorom M1 a spoločne dokážu poskytnúť výdrž až na úrovni 17 hodín na jedno nabitie. MacBook Air M1 má tiež štyri samostatné reproduktory, kvalitné mikrofóny a super klávesnicu či veľký trackpad. Vďaka tomu sa vám bude veľmi jednoducho ovládať.

MacBook Air tiež ponúka dva USB-C vstupy, konektor na 3,5 mm jack či odomykanie / platenie cez systém odtlačkov prstov Touch ID. Ak sa vám teda tento počítač páči a chcete si ho vyskúšať, práve teraz na to máte skvelú príležitosť. MacBook Air M1 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 838 € s DPH a vydrží vám fungovať dlhé roky. Navyše aj potom si ešte bude veľmi dobre držať cenu. Tak na čo ešte čakáte?

Za pozornosť ešte stojí, že na internetovom obchode Loopi.sk nájdete kvalitný plastový kryt s matnou povrchovou úpravou len za 19,99 €, ktorý vám ho dokonalo ochráni váš MacBook Air M1. Vyhnete sa škrabancom na jeho hliníkovom tele a tiež je to taká poistka predtým, keby vám MacBook Air M1 náhodou spadol na zem.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 bude čoskoro v predaji: Tu je presný dátum začiatku predobjednávok a predaja

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -