Je tu leto a spolu s tým sa spája aj natáčanie krásnych záberov z dovoleniek, výletov alebo osláv. Pokiaľ to chcete povýšiť na nový level a lákajú vás letecké zábery, práve teraz máte možnosť získať dron DJI Mini 3 s fantastickým obrazom za veľmi výhodnú cenu.

Jeho súčasťou je 1/3″ CMOS snímač, ktorý podporuje 4K HDR zábery, má duálnu natívnu citlivosť ISO a nechýba ani špičková stabilizácia obrazu. Celý dron navyše váži len 249 gramov, takže spadá do obľúbenej kategórie, ponúka dobu letu na jedno nabitie až 38 minút, od ovládača sa dokáže vzdialiť na 6 kilometrov a maximálna rýchlosť letu dosahuje až 57,6 kilometra za hodinu. Viac vám na bežné natáčanie ani nebude treba.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, za ktorú sa dnes DJI Mini 3 predáva, zistíme, že sa mimoriadne oplatí. Dron bol uvedený na trh za 579 €, avšak dnes ho po kliknutí na tento odkaz môžete získať za 379 € s DPH, vďaka čomu krásne ušetríte. Za to, čo toto zariadenie ponúka to nie je zas až taká veľká investícia. Navyše DJI Mini 3 vám vydrží dlhé roky, takže je to veľmi dobrá voľba.

Dron DJI Mini 3
Zdroj: YouTube / Mark McGee Photos (úprava redakcie)

Dron DJI Mini 3 zvládne ovládať ako skúsení pilot, tak aj úplný amatér. Sú v ňom totiž integrované špeciálne bezpečnostné funkcie, aby ste s ním nikomu neublížili a aby ste ho nerozbili pri prvom pokuse o let. Stačí krátky tréning na otvorenom priestranstve a lietanie s kvadrokoptérou sa vám rýchlo dostane „do rúk“.

Pri natáčaní videa sa potom hodí aj fakt, že DJI Mini 3 ponúka stabilizáciu proti vetru až do rýchlosti 10,7 m/s. Ak vám teda bude počas letu trochu fúkať, vôbec mu to nebude prekážať. Takisto je jeho súčasťou pokročilý GPS systém na presnú lokalizáciu a okrem točenia videa dron DJI Mini 3 zvláda aj fotiť. Dokonca vám vytvorí efektný panoramatický záber z výšky. Ak si teda chcete toto zariadenie vyskúšať, v polovici leta ho kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 379 €. Nenechajte si preto ujsť túto veľmi výhodnú ponuku.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPad Air (M1) kúpite u autorizovaného predajcu Apple za super cenu. Tento tablet sa skutočne oplatí
Môže ťa zaujímať
- Reklama -