Apple už o niekoľko týždňov vydá iOS 18 pre všetkých používateľov a ukončí jeho beta testovanie v prvotných verziách. Podľa najnovších informácií sa však spoločnosť pripravuje aj na vydanie menšej aktualizácie pre iPhone s označením iOS 17.6.1.

Portál MacRumors nezávisle potvrdil, že spoločnosť Apple interne testuje aktualizáciu iOS 17.6.1, čo dokazuje prítomnosť tejto verzie v analytických záznamoch. Zatiaľ nie sú známe podrobnosti o tom, čo aktualizácia prinesie. Únik však naznačuje, že bude označená číslom zostavenia 21G93.

Apple si odloží všetky novinky až na iOS 18

S veľkou pravdepodobnosťou pôjde o menšiu aktualizáciu, ktorá bude zameraná na opravy chýb a bezpečnostné záplaty. Je to pochopiteľné, keďže Apple sa momentálne sústreďuje na testovanie iOS 18 a beta verzie iOS 18.1. Tieto nové verzie systému prinášajú zásadné zmeny a nové funkcie, ktoré sú v súčasnosti dostupné len pre beta testerov.

Nie je však jasné, kedy presne bude iOS 17.6.1 uvoľnený pre verejnosť. Podľa doterajších skúseností sa aktualizácie, ktoré sú odhalené prostredníctvom podobných únikov, spravidla objavia v priebehu niekoľkých týždňov po zverejnení informácií. Očakáva sa, že iOS 17.6.1 bude dostupný pre všetkých používateľov ešte v prvej polovici augusta.

iOS 18 zhrnutie
Zdroj: Apple

Táto aktualizácia je teda ideálnou príležitosťou pre používateľov iPhonov, ktorí ešte neprešli na iOS 18 beta, aby si zabezpečili svoje zariadenia a vyriešili prípadné problémy s aktuálnou verziou systému. Apple týmto spôsobom ukazuje, že aj menšie aktualizácie sú dôležitou súčasťou udržiavania bezpečnosti a stability systému iOS.

Prečítajte si tiež  Apple práve vydal iOS 18 v piatej beta verzii. Čo nám prináša?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -