V posledných týždňoch sme vás viackrát informovali o plánovaných odstávkach služieb, ktoré ohlásili popredné slovenské finančné inštitúcie. A aj keď by ste si mohli myslieť, že už je s nimi koniec, opak je pravdou. Známa banka – mBank totiž na svojom webe informuje o ďalšom plánovanom výpadku, ktorý sa udeje v nasledujúcich dňoch.

Aby sme boli konkrétnejší, banka s cieľom skvalitniť svoje služby odstaví v nedeľu 11. augusta 2024 v čase od 2:00 do 9:00 ráno niektoré svoje systémy. Je dôležité zdôrazniť, že v tomto čase nebude možné platiť kartou na internete, čo môže niektorých zákazníkov nepríjemne zaskočiť.

Na druhej strane však platby kartou v termináloch obchodov, ale aj výbery peňazí z bankomatov budú fungovať bez akéhokoľvek obmedzenia. V tomto smere teda nebudete mať žiaden nepríjemný problém, ak sa napríklad v noci zastavíte na čerpacej stanici.

Okrem nedostupnosti platieb kartou na internete nebudú vo vyššie uvedenom čase fungovať ani nasledujúce služby:

  • Internet banking
  • Mobilná aplikácia
  • Platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou SMS)
  • SMS
  • mLinka
  • Systém žiadostí o produkty

mBank na záver dodáva, že ak budete mať problémy s prihlásením sa do internet bankingu po skončení odstávky, pomôcť vám môže vyčistenie vyrovnávacej pamäte prehliadača (cache), čo urobíte stlačením klávesy F5 / CTRL+F5. Takisto môže pomôcť aj vymazanie cookies.

mBank sa zároveň ospravedlňuje za všetky prípadné problémy a komplikácie, ktoré môže nedostupnosť služieb spôsobiť zákazníkom.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Na Slovensku končí známa banka. Poznáme dôvod
Môže ťa zaujímať
- Reklama -