Extrémna odolnosť, špičková výbava a dobrá výdrž batérie. Toto všetko vám dajú Apple Watch Ultra 2. generácie, ktoré si teraz môžete kúpiť za výhodnú cenu. Zariadenie je navrhnuté tak, aby s vojenskou certifikáciou MIL-STD 810H prežilo aj apokalypsu a zároveň vám dalo informáciu o všetkých možných telesných metrikách, ktoré počas nosenia na ruke sleduje.

Apple Watch Ultra 2 sú vyrobené z titánu, majú displej so zafírovým ochranným sklíčkom a zároveň sa dajú ponoriť až do hĺbky 40 metrov. Okrem nárazov hodinky prežijú aj extrémne tepelné výkyvy či vibrácie. Je ich teda náročné poškodiť. Samozrejmosťou je OLED displej s vysokým rozlíšením, funkciou Always-on a jasom až 3000 nitov. 64-bitový procesor S9 ponúka po novom až 64 GB pamäte na aplikácie, fotky či hudbu. Apple Watch Ultra 2 majú aj top senzory. Nechýba im sledovanie srdcového tepu, oxymeter, barometer, teplomer či EKG. Takisto je tu dvojpásmové GPS, ale aj akcelerometer či podpora navigácie so zobrazením mapy.

A za koľko sa Apple Watch Ultra 2 predávajú? V čase uvedenia na trh ich výrobca ponúkal za 899 €, no dnes je cena oveľa výhodnejšia a po kliknutí na tento odkaz ich získate za 779 €. Na nákupe teda príjemne ušetríte a zároveň získate hardvér, ktorý vám vydrží vďaka svojej solídnej konštrukcií a prémiovým materiálom niekoľko dlhých rokov.

Apple Watch Ultra 2
Zdroj: YouTube / Stephen Robles / CSS (snímka obrazovky + úprava redakcei)

Obrovskou výhodou Apple Watch Ultra 2 je aj podpora pre eSIM (LTE), vďaka čomu cez ne môžete s virtuálnou SIM kartou telefonovať, aj keď nemáte v blízkosti iPhone. Túto službu na Slovensku podporuje Telekom aj O2. Okrem toho vám táto funkcia umožní počúvať hudbu priamo z Apple Music či odpovedať na správy.

Aby toho nebolo málo, Apple Watch Ultra 2 majú aj výbornú tréningovú aplikáciu. Nájdete v nej obrovské množstvo najrôznejších športov a zároveň vám ukáže rôzne zaujímavé dáta vrátane aktívnych spálených kalórií. Hodinky tiež majú špeciálnu sirénu, ktorú je počuť do veľkej vzdialenosti (napríklad keď sa stratíte v lese) a výdrž batérie dosahuje až 36 hodín v štandardnom a 72 hodín v úspornom režime. Ak sa vám teda tieto prémiové hodinky od Apple páčia, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše za 779 €. Nenechajte si ujsť príležitosť.

Loopi Steel Magnetic Band
Zdroj: Loopi

A pokiaľ si kúpite Apple Watch Ultra 2, alebo akýkoľvek iný model, kvalitné remienky nájdete na e-shope Loopi.sk. Samozrejmosťou sú aj výhodné ceny. Náramky kompatibilné s Apple Watch Ultra 2 nájdete v sekcii pre 49 mm model. Samozrejmosťou je rýchle doručenie či malá zľava pri platbe cez Apple Pay. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  No tak takýto iPhone 8 si vieme predstaviť!

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -