Ak radi športujete a hľadáte výkonné inteligentné hodinky za rozumnú cenu, máme pre vás jeden tip. Kvalitne spracované Amazfit Balance majú moderný a prémiový dizajn, podporujú množstvo športov a svojimi senzormi odsledujú rôzne zdravotné metriky. Napriek tomu, aké sú dobré ich teraz môžete kúpiť za veľmi výhodnú cenu.

Amazfit Balance majú 1,5″ AMOLED displej s rozlíšením 480 x 480 pixelov a funkciou Always-on. Pokiaľ sa pozrieme na zvyšný hardvér, v hodinkách nájdeme snímač srdcového tepu, oxymeter, krokomer, funkciu monitorovania spánku či dvojpásmové GPS. Zariadenie môžete používať ako s Androidom, tak aj s iOS zariadením a dokonca má aj NFC pre bezkontaktné platby Zepp Pay.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, zistíme, že Amazfit na to ide rozumnou cestou. Zatiaľ čo štandardná cena týchto hodiniek je približne 250 €, čím sú o čosi lacnejšie, ako úplne základné a podstatne horšie vybavené Apple Watch SE 2, dnes ich po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 216 €, vďaka čomu ešte nejaké to euro ušetríte. Získate však produkt, ktorý vám bude robiť spoločníka počas bežných dní aj tréningov ešte na niekoľko dlhých rokov. A to sa oplatí.

Amazfit Balance
Zdroj: YouTube / Chase the Summit / Lim Reviews (snímka obrazovky + úprava redakcie)

Čo sme o Amazfit Balance ešte nepovedali je napríklad to, že tieto hodinky majú hliníkový rám a takisto ponúkajú odolnosť voči vode v rámci certifikácie 50 M (5 ATM). Okrem behania, bicyklovania či návštevy fitness centra s nimi teda môžete ísť napríklad aj plávať s tým, že sa im nič nestane. Zariadenie dokonca dokáže okrem spánku sledovať aj stres či spôsob, akým práve dýchate.

Pokiaľ sa pozrieme na výdrž batérie, ani v tomto smere Amazfit Balance nezaostávajú. Výrobca hovorí o dvojtýždňovej výdrži na jedno nabitie, no v praxi počítajte pri väčšej aktivite skôr s piatimi až siedmymi dňami na jedno nabitie – čo je stále vynikajúca hodnota. Ak sa vám teda Amazfit Balance páčia, po kliknutí na tento odkaz ich môžete mať za 216 €. Z nášho pohľadu je to skvelá náhrada za podstatne drahšie Apple Watch, no rozhodnutie nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Sony WH-1000XM4 / WH-1000XM5 zoženiete v extrémnej zľave. Sú to jedny z najlepších slúchadiel súčasnosti
Môže ťa zaujímať
- Reklama -